• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prekid u Novom Pazaru: Strašna povreda i neredi!

Autor mondo.rs

Ni ovo gostovanje Crvene zvezde u Novom Pazaru nije prošlo bez problema. Nekako, meč je nastavljen. Nadamo se da golman plavo-belih Živković nije teško povređen, iako snimak pokazuje drugačije.

Ni ovo gostovanje Crvene zvezde u Novom Pazaru nije prošlo bez problema.

Kada dođe do duela ova dva tima atmosfera je naelektrisana i pre nego što susret počne, pre svega zbog netrpeljivosti dve navijačke grupe, međutim ove nedelje popodne ni sami događaji na terenu nisu doprineli tome da se meč 7. kola Superlige odigra bez prekida, incidenata, u predviđenom roku.

Glavni sudija meča Milan Ilić morao je u jednom trenutku da pošalje igrače u tunel, kako bi ih zaštitio od besa domaćih navijača, koji su podivljali i počeli da ubacuju sve i svašta na teren.

Svemu je prethodio sporni penal za crveno-bele u prvom poluvremenu, pre i posle kog su i Ekstremi i Delije jedni druge vređali na svim mogućim osnovama.

Jedni su skandirali: "Ovo je Turska", drugi "Ratko Mladić", i tako u krug.

Ipak, stvari su izmakle kontroli kada je napadač Crvene zvezde, Predrag Sikimić, teško povredio golmana Novog Pazara, Mladena Živkovića, pri rezultatu 0:2.

Sikimić, koji je u drugom poluvremenu zamenio Petra Orlandića, u sprintu za jednu loptu zakasnio je za Živkovićem, koji je hrabro uklizao i stigao do lopte pre centarfora gostiju, a potom dobio strahovit udarac stopalom u lice i ostao da leži nepomičan.

Čim su ugledali lice svog čuvara mreže, domaći fudbaleri panično su pozvali pomoć i uhvatili se za glavu, a i sam Sikimić pokušao je gestikulacijom da se izvini i pokaže da nije bilo namere, nakon što je video koliko je povreda na glavi Živkovića ozbiljna.

Crveni Sikimić
Izvor: YouTube



Sudija Ilić pokazao je direktan crveni karton Sikimiću, koji je krenuo ka tunelu, ali u isto vreme krenuli su i neredi. Sa zapadne i severne tribine na teren, a pre svega klupi gostiju, poletele su stolice i drugi tvrdi predmeti, nekolicina najnervoznijih pokušala je čak i da preskoči ogradu iznad klupe na kojoj su sedeli treneri i fudbaleri Crvene zvezde, a jedan deo igrača odlučio je da ipak ostane na teren uprkos pozivu sudijskog tima i delegata da se upute ka svlačionicama.

Novi Pazar – Crvena zvezda 0:2 Opsti neredi na stadionu 66‘
Izvor: YouTube



Prekid je trajao oko 18 minuta, posle čega je igra nastavljena.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC