• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" od sutra u Kampu FK Sarajevo

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Reprezentacija Bosne i Hercegovine od ponedjeljka zvanično počinju pripreme za utakmicu prvog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo "Rusija 2018”, koju će odigrati u Zenici 6. septembra protiv Estonije.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u ponedjeljak zvanično počinju pripreme za utakmicu prvog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo "Rusija 2018", koju će odigrati u Zenici 6. septembra protiv Estonije.

Selektor Mehmed Baždarević igrače će okupiti u hotelu "Hercegovina" u sarajevskom predgrađu Ilidži do 13 sati. Prvi trening u prvoj fazi priprema "zmajevi" će imati u Trening kampu FK Sarajevo u Butmiru, takođe sutra, sa početkom u 17 sati.

Najbolji bh. najbolji u kampu "bordo" tima treniraće do 31. avgusta. Od 1. septembra sele u Trening kamp Fudbalskog saveza BiH (FS BiH) u Zenicu, gdje će obaviti drugi dio priprema za start kvalifikacija za naredni Mundijal i susret u kojem Edin Džeko i društvo kao imperativ imaju osvajanje tri boda.

Utakmica BiH - Estonija igraće se 6. septembra na zeničkom stadionu "Bilino polje" od 20:45 sati. Ulaznice za meč bit će puštene u prodaju od sutra u 9 sati, po cijeni 40 KM za zapadnu tribinu, 30 za istočnu, te po 20 za južnu i sjevernu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC