• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kanga: Da namestim gol ili dva...

Autor mondo.rs

Fudbaler Crvene zvezde iz Gabona Gelor Kanga biće jedan od nekolicine debitanata u "večitom derbiju". Ali, zna šta je duel Zvezde i Partizana.

 Kanga: Da namestim gol ili dva... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Zvezdin prvotimac Gelor Kanga jedan je od fudbalera koji će u 152. večitom derbiju debitovati u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala.

"Nisam mnogo vremena proveo u Beogradu, ali već sam shvatio kakvu težinu nosi večiti derbi, da i igrači i navijači ovde žive za tu utakmicu. Očekivanja su velika od nas, ali pošto smo otvorili sezonu na odličan način puni samopouzdanja ulazimo u meč", rekao je reprezentativac Gabona za klupski sajt.

Crveno-beli su posle startnog remija protiv Napretka iz Kruševca (2:2) ostvarili sedam trijumfa u nizu i ubedljivo vode na tabeli sa čak devet bodova više od crno-belih.

Kanga ističe da je kolektiv važniji od pojedinca i da se ekipa veoma ozbiljno priprema za subotu.

"Kolektiv nam je uvek ispred pojedinaca i iz tako dobrog odnosa stvaramo i dobre rezultate. Ne potcenjujemo nijednog protivnika i znamo da u večitom derbiju neće biti lako. Ozbiljno smo pristupili pripremi meča, kao i svakom do sada, naporno treniramo kako bismo u subotu doneli radost našim navijačima".

On je uveren da će Zvezda pobediti, uz njegov pun doprinos.

"Bitno je da na utakmici stojimo čvrsto na zemlji, da nas ne ponese atmosfera. Staloženom i sigurnom igrom možemo do cilja. Znači nam što smo do derbija povezali sedam pobeda i nadam se da taj niz neće biti prekinut. Imamo igrače koji su ušli u seriju, još neki pojedinac sigurno može da iskoči i reši ovu utakmicu. Da li ću to biti ja ili neko drugi stvarno nije bitno. Voleo bih da asistiram za gol ili dva, nadam se da ću tako da doprinesem pobedi", poručio je Kanga, pred subotnji prvenstveni duel koji počinje u 18 časova na stadionu Partizana.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bijela

isprovocirace nam Ilic Kangu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC