• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ima samo 13 godina, a već igra sa profesionalcima

Autor mondo.rs

Karamoko Dembele debitovao je za B tim Seltika, nakon treninga sa prvim timom i već je privukao pažnju najvećih evropskih klubova

 Ima samo 13 godina, a već igra sa profesionalcima Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO
Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO

On ima samo 13 godina, a već je dobio priliku da trenira sa prvim timom Seltika i da debituje za B ekipu na zvaničnom meču!

Njegovo ime je Karamoko Dembele, zovu ga novi Mesi i mnogi veliki evropski klubovi već su "bacili oko" na njega, poput Barselone, Real Madrida i Pari sen Žermena.

Stručnjaci tvrde da klinac, poreklom iz Obale Slovanače, poseduje neverovatan talenat, zbog čega mu je i Brendan Rodžers dozvolio da bude uz igrače na treningu prvog tima Seltika.

On je debi za B tim slavnog škotskog kluba imao protiv Hartsa, kada je proveo poslednjih devet minuta na terenu.

"Igrao je protiv igrača koji su sedam godina stariji od njega, ali je pokazao da nije slučajno bio tamo. On je postao najmlađi igrač koji je ikada zaigrao za B tim, a na terenu je u 81. minutu zamenio tri godine starijeg Džeka Etkinsona, koji je najmlađi strelac u istoriji kluba", rekao je Kris Mekart, u Seltiku zadužen za mlađe kategorije.

Dembele
Izvor: YouTube


Dembele je privukao veliku pažnju javnosti i pre debija za B tim, na kojem je svima izgledao baš kao mlađi brat, ali njegov mentor tvrdi da 13-godišnjak ima još mnogo toga da nauči.

"Pred njim je još mnogo napornog rada i nećemo žuriti. Svesni smo i da posedujemo Karamoka i još mnogo mladih igrača koji imaju dobre uslove da napreduju u našem klubu i trudićemo se da nastavimo dobro da radimo s njima kako bismo videli šta će im doneti budućnost", dodao je Mekart.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC