• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić: Umalo da zaplačem!

Autor mondo.rs

Srpska "desetka" – skromna i emotivna posle vanserijskog izdanja u meču sa Austrijom.

 Tadić: Umalo da zaplačem! Izvor: MN PRESS

Pamtiće ga dugo Austrijanci.

Imali su odgovore na njegove asistencije Aleksandru Mitroviću za 1:0 i 2:1, ali ne i za golčinu kojom je prelomio utakmicu u pobedu Srbije od 3:2.

Dušan Tadić naterao je rezervisanu beogradsku publiku da mu skandira ime u finišu dramatične utakmice 3. kola Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, čime je prekinuo dug niz godina tokom kojih se imena i prezimena reprezentativaca nisu orila stadionima...

"Puno mi je srce zbog toga što su skandirali moje ime i jako mi je drago što se dogodilo, zamalo sam zaplakao. Hvala navijačima, bez njihove podrške ovo ne bi bilo moguće", rekao je skromno Tadić za RTS posle duela koji "orlove" ostavlja na deobi prvog mesta na tabeli sa Republikom Irskom.

Tadić je u poslednjih osam golova reprezentacije Srbije učestvovao sa tri pogotka i pet asistencija, što je fantastičan niz presudnih poteza u poslednjoj četvrtini terena, delu igrališta na kom su se "orlovi" dugo, dugo mučili.

"Nije bitno ko daje i namešta golove, bitno je da pobeđujemo, da nas je selektor 'namestio' kako treba, da sve ide u najboljem pravcu... Imamo i određene probleme, ali sve radimo da to ispravimo", dodao je Tadić.

Kapiten Branislav Ivanović, iako odbrana kojom je komandovao nije u svim situacijama delovala mirno i staloženo, hvalio je igru "orlova" i istakao da je odigrana odlična utakmica.

"Mislim da je ovo bila mnogo teža utakmica od one sa Irskom (završeno 2:2, prim. aut)", rekao je Ivanović.

"Dali smo mnogo toga večeras i zasluženo pobedili, iako smo primili dva gola. I u tim situacijama prevagnula je želja da postignemo gol, koja nas nije napuštala do kraja utakmice, tako da nam se takav pristup isplatio", dodao je Ivanović i rekao:

"U ovom trenutku sve je na našoj strani, rastemo kao ekipa i idemo korak po korak. Dug je put do Mundijala".


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC