• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trivunović: Borac će uvijek i svuda ići na pobjedu

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Novi trener Borca iz Banjaluke Vule Trivunović debitovaće u subotu protiv Zvijezde 09 u Bijeljini u 11. kolu Prve lige Republike Srpske. "Borac je takav klub da mora uvijek ići na pobjedu, bilo kod kuće ili na strani".

 Prva liga RS: Zvijezda 09 - Borac, najava Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Nakon zvaničnog predstavljanja novog šefa struke kluba sa banjalučkog Gradskog stadiona, koji je i najmlađi u istoriji, najavljena je subotnja utakmica protiv Zvijezde 09.

Vule Trivunović smatra da Borac ima veliki ugled i da u svakoj utakmici mora da ide na pobjedu bez ozbira da li su u pitanju domaće ili gostujuće utakmice.

"Debitovaću protiv Zvijezde u Bijeljini, gdje ćemo ići na osvajanje sva tri boda. Borac je takav klub da mora uvijek ići na pobjedu, bilo kod kuće ili na strani. Nadam se da će tako i biti i da ćemo ostvariti pozitivan rezultat", izjavio je Trivunović.

Na pitanje kakva će biti njegova trenerska filozofija i da li će mijenjati ekipu u odnosu na svog prethodnika Vladu Jagodića, novi šef struke je dodao da je zlatno pravilo da se ne mijenja tim koji pobjeđuje.

"Neće biti nikakvih radikalnih rezova, ekipu koja pobjeđuje ne treba mijenjati. Po mom mišljenju ne pobjeđuje formacija niti taktika, već igrači na terenu i zato je najvažnija atmosfera odnosno hemija u ekipi. Naravno, nedostataka ima i pokušaćemo da ih otklonimo u narednom periodu", dodao je novi strateg crveno-plavih.

Trivunović protiv Zvijezde 09 neće moći da računa na Miloša Dujkovića zbog tri žuta kartona, a pod upitnikom nastupa nalazi se i Siniša Radoja, koji još nije u potpunosti zaliječio povredu.

"Vidjećemo za Radoju, nadam se i vjerujem da će ipak zaigrati u Bijeljini".

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Napadač Banjalučana Predrag Zekanović složio se sa trenerom da Borac uvijek mora ići na trijumf i izrazio uvjerenje da će tako biti protiv semberskog kluba.

"Naš cilj je da odigramo dobru utakmicu i da se kući vratimo sa tri osvojena boda. Moram da istaknem da vlada odlična atmosfera u ekipi i vjerujem u pobjedu u Bijeljini", kratko je istakao Zekanović.

PRVA LIGA RS, PAROVI 11. KOLA

Subota, 15 h
Borac Šamac - Sloga Doboj
Drina Zvornik - Kozara
Rudar Prijedor - Podrinje Janja
Tekstilac - Slavija
Zvijezda 09 - Borac Banjaluka
Sutjeska - Sloboda Mrkonjić Grad (17 h)

TABELA: Borac (BL) 21, Rudar Prijedor 18, Podrinje 17, Kozara 15, Tekstilac Kort 15, Zvijezda 09 15, Slavija 14, Drina 14, Sloboda 14, Sloga 12, Sutjeska 7, Borac (Š) 5.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Цицас

Vuletu svaka cast ali da Borac vodi covjek sto je asfalt vidio sa 24 kad je stigao u Banjaluku to nije normalno

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC