• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac s optimizmom otputovao u Istočno Sarajevo

Autor mondo.ba

Fudbaleri banjalučkog Borca jutros su otputovali u Istočno Sarajevo, gdje će u subotu od 15 časova odigrati derbi meč 12. kola Prve lige Republiike Srpske protiv Slavije.

 Slavija Borac 12. kolo Prve lige RS najava Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Ekspedicija banjalučkih crveno-plavih jutros u 9 časova otputovala je u Istočno Sarajevo na derbi 12. kola Prve lige Republike Srpske.

Borac u subotu igra izuzetno bitan meč, protiv jednog od kandidata za povratak u Premijer ligu BiH. Iako Slavija nije startovala kako se očekivalo i za Banjalučnima već zaostaje 10 bodova, u Istočnom Sarajevu očekuje se velika borba. Tako je bilo i u prvom meču na Gradskom stadionu, u kojem nije bilo pobjednika (1:1).

"Idemo na utakmicu sa Slavijom sa željom da se nadigravamo, uz sav respekt prema rivalu. Dueli Borca i Slavije su uvijek derbiji, bez obzira gdje se igra utakmica. Prethodna utakmica koju smo odigrali sa Zvijezdom 09 u Bijeljini bila je veoma kvalitetno odigrana, momci su pozitivno odgovorili na sve promjene. Nemamo nekih velikih kadrovskih problema, putujemo sa ciljem da izvučemo što povoljniji ishod, a ja se nadam da će to biti tri boda", rekao je šef stručnog štaba Velikana iz Platonove Vule Trivunović, a prenosi klupski sajt.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Sa dosta optimizma meč protiv "sokolova" dočekuje i Siniša Radoja, koji je u dobroj formi.

"Nakon niza dobrih rezultata, putujemo Slaviji u veoma dobrom raspoloženju. Domaćini hvataju posljednji priključak za ekipama koje se nalaze u vrhu tabele, dok mi želimo da se novom pobjedom udaljimo od ostalih ekipa i dodatno približimo prvom ovosezonskom cilju, a to je osvajanje titule jesenjeg šampiona. Kompletni smo, idemo da se nadigravamo i smatram da uz jedan pravi pristup, koji neće izostati, možemo do pobjede", poručio je Radoja.

Duel Slavije i Borca na programu je u subotu od 15 časova, kada će biti odigrani I preostali mečevi 12. kola Prve lige RS.

PRVA LIGA RS - 12. KOLO:
Slavija - Borac (BL)
Zvijezda 09 - Kozara
Drina - Sloboda
Sutjeska - Sloga
Borac (Š) - Podrinje
Rudar Prijedor - Tekstilac Kort

TABELA: Borac (BL) 24, Rudar Prijedor 21, Tekstilac Kort 18, Podrinje 17, Kozara 16, Drina 15, Zvijezda 09 15, Slavija 14, Sloboda 14, Sloga 13, Sutjeska 10, Borac (Š) 6.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC