• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tumba posle velikog preokreta u Jerevanu: Šok!

Autori mondo.rs Autori mondo.me

Selektor crnogorske fudbalske reprezentacije Ljubiša Tumbaković nakon meča sa Jermenijom u Jeravanu (2:3), rekao je da je zapanjen porazom svog tima golom domćina u fotofinišu.

Crnogorci su odlično počeli kvalifikacije i bili na pragu pobede protiv Jermenije.

"Ugodna" dva gola prednost posle prvih 45 minuta (strelci: Jovetić i Kojašević) na kraju su se pretvorili u poraz pošto su defanzivne greške i inspirisani Jermeni bili mnogo bolji u nastavku.

Sreća je okrenula leđa "sokolovima" u Jeravanu, ali krivicu za poraz crnogorski reprezentativci bi morali da potraže i u sebi. Jer, imali su mnogo prilika da dotuku rivala a ispostavilo se da su ga sami probudili u drugom poluvremenu.

"Rekao sam pre meča da su prošla samo tri kola i da sve ekipe još imaju šansi. Nažalost, bio sam u pravu. Protivnik je loše počeo meč, ali se dizao kako je vreme odmicalo i znao je šta želi. Čestitam Jermeniji. Posle svega, ovaj rezultat je šok za mene. Veoma sam iznenađen", kazao je selektor Ljubiša Tumbaković.

Dodao je i sledeće...

"Kada ti padne koncentracija - kada ti se desi trenutak slabosti - onda to podigne protivnika. Još kada primiš onakav gol, kao mi prvi... Onda se nadovežu greške, koje naš rival ne kazni, ali postigne drugi gol iz situacije koja se nije mogla predvideti. Kažu da se u fudbalu sve vraća, tako i pogodak koji smo primili u poslednjim sekundama...", prenele su "Vijesti" njegove reči.

Njegov kolega na klupi Artur Petrosjan bio je, naravno, drugačijeg raspoloženja pošto je na svom debiju prekinuo niz od 12 mečeva Jermenije bez pobede u zvaničnim utakmicama.


"Verovao sam i kod 0:2. Nismo gubili glavu na poluvremenu, u mirnoj atmosferi smo razgovarali. Ukazao sam im na stvari koje moramo da ispravimo. Napravio sam dve taktičke promene i rekao im da u fudbalu sve može da se dogodi. Ovo je pobeda za ponos svih Jermena", rekao je Petrosjan.

Prva zvezda Jermenije Henrik Mkhitarijan dokazao je klasu.

"Bio je fizički veoma naporan meč za mene, ali sam imao ogromnu želju da izguram do kraja. Bilo je fantastično u drugom poluvremenu, pokazali smo karakter. Verovali smo da možemo da se vratimo, a način na koji smo preokrenuli je nezaboravan"
, rekao je as Mančester junajteda.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC