• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šou u Staroj Pazovi: Kecman! Kecman! Kec...

Autor mondo.rs

Pogledajte detalje s treninga fudbalske reprezentacije Srbije, koji najbolje oslikavaju kakva atmosfera vlada u timu nakon najbolje serije rezultata u poslednjoj deceniji.

Takvi smo – kada nam dobro ide, tada je sve u savršenom redu, a kad ne ide – onda je katastrofa!

Fudbalski reprezentavci Srbije uživaju na talasu dobrih igara, dobrih rezultata, i samim tim dobre atmosfere nakon tri mučna uzastopna ciklusa kvalifikacija tokom koji su ovakvi video snimci bili... da kažemo, retkost.



FSS potrudio se da na društvenim mrežama prenese deo atmosfere koja vlada u Staroj Pazovi, gde se "orlovi" oporavljaju od puta u Kardif i napornih 90 minuta sa Velsom gde je tim Slavoljuba Muslina golom Aleksandra Mitrovića u 84. minutu meča izborio važan bod sa, realno, najtežeg gostovanja na putu ka Rusiji 2018. godine.

Upravo je Mitrović junak video snimka na kojem ne samo da "ubada" trojke "bez koske", već to i bučno proslavlja povicima: "Kecman, Kecman".

Košarka
Izvor: YouTube



Jasno je na šta aludira bivši fudbaler Partizana i zbog čega se baš u Kecmanovim trojakama pronašao ove nedelje popodne, dok su ostali igrači sa osmehom pratili ovu seriju pogodaka.

Dobro, nije baš serija, jer je "Mitrogol" treću "omašio", ali najvažnije je da nije promašio u Velsu.

Košarka 2
Izvor: YouTube



Srbija se nalazi u nizu od osam utakmica bez poraza i u takmičarskim i u prijateljskim mečevima i to je najpozitivniji niz rezultata od osamostaljenja naše zemlje.

Selektor Muslin, što zbog povrede, što zbog molbe Šalkea, ispratio je iz "Kuće fudbala" dvojicu startera iz meča sa Velsom, a oni koji su ostali uskoro će opet spakovati torbe i krenuti u Harkov gde će se u utorak uveče sastati sa Ukrajinom.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC