• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije šala: Bolt stiže u Borusiju Dortmund!

Autor mondo.rs

Izvršni direktor Borusije Hans-Joakim Vacke potvrdio je informaciju da će najbrži čovek svih vremena trenirati sa ekipom, pa...

"Flertovao" je sa Mančester junajtedom, u nekoliko intervjua potvrdio da bi voleo da se oproba u profesionalnom fudbalu, ali do skoro nije to nije ozbiljno shvatao.

Izgleda da je vreme da se to promeni.

Izvršni direktor Borusije Dortmund Hans-Joakim Vacke potvrdio je informaciju da će najbrži čovek svih vremena, sprinter koji je u Pekingu 2008, Londonu 2012. i Riju 2016. osvajao samo i isključivo zlata na 100, 200 i 4x100 metara, Usein Bolt, uskoro doći na treninge prvog tima.

Bolt (30), prema prvobitnoj ideji, trebalo bi da prođe pripreme sa trenerom Tomasom Tuhelom, posle čega bi i atletičaru, a i Borusiji, postalo jasno postoji li mogućnost da se ova nestvarna brzina primeni na fudbalskom terenu.

"Nije šala da će u jednom trenutku Bolt početi da trenira sa nama", rekao je Vacke za "Kicker" magazin.

"Odluku smo doneli nedavno. Šef 'Puma' Bjern Gilden, koji je takođe deo našeg 'borda' direktora, rekao mi je nedavno da je Usein pitao za mogućnost da trenira sa nama. Iste sekunde odgovorio sam da to nije nikakav problem i da će naš trener Tuhel biti sasvim OK s tim. Naravno, to se neće dogoditi u periodu između dve utakmice u toku jedne nedelje, kada bude nastupio neki mirniji deo sezone – probaćemo. Mislim da će se to dopasti i ekipi", rekao je Vacke, koji je indirektno nagovestio da Bolt neće automatski dobiti profi ugovor s klubom i debitobati jednog dana.

"Trenutno ne razmišljamo o tome da mu ponudimo ugovor, ali nam se dopada ideja da trenira sa nama. To je čast".

Iako je malo verovatno da će Bolt tek tako moći da se oproba na nivou na kom nastupa Borusija Dortmund, trebalo bi ostaviti promil šansi da ova sportska bajka ipak uspe. Makar na jednu-dve utakmice...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC