• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sivić: Jedan gol dovoljan

Autor mondo.rs

Raport selektora "orlića" iz hladnog Dramena, gde srpske fudbalere čeka revanš baraža za Evropsko prvenstvo.

Mlada reprezentacija Srbije u fudbalu prilagođava se uslovima u norveškom Dramenu za revanš utakmicu baraža za Evropsko prvenstvo u Poljskoj narednog leta.

"Orlići" u utorak od 19 sati igraju protiv Norveške, koju su u Beogradu savladali 2:0.

Selektor Tomislav Sivić veruje da bi jedan pogodak u mreži domaćina bio dovoljan našim igračima da obezbede mesto među najboljim evropskim selekcijama uzrasta do 21 godine.

"Zadovoljan sam što smo došli tri dana pre utakmice kako bismo se prilagodili na ovdašnju klimu. Evidentna je razlika u odnosu na Beograd, dosta je hladnije i igraćemo na drugačijoj podlozi. Tenzija je velika, motivisani smo jer je pred nama veoma značajna utakmica", rekao je Sivić za sajt FS Srbije.

Selektor je otkrio da će Sergej Milinković-Savić, uprkos stomačnim problemima biti u sastavu, kao i da ga raduje povratak Marka Grujića posle povrede.

"Biće promena, svi žele da se nametnu i imaju minažu. Očekujem drugačiju utakmicu nego u Beogradu, Norvežanima se vraćaju dva igrača iz A tima. Pod pritiskom su, što moramo da iskoristimo i budemo pametni. Igraćemo da postignemo gol koji bi nam otvorio vrata Evropskog prvenstva", rekao je Sivić.

Andrija Živković, posle čijeg centaršuta je usledio autogol Norvežana za 2:0, poručio je da očekuje još jednu pobedu našeg tima.

"Biće teško, igramo protiv jakog protivnika, tehnički potkovanog. Očekujem otvoren meč, imamo dobar rezultat iz prvog duela, ali nadam se novoj pobedi", rekao je Živković.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC