• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević za MONDO: Greške nas koštale Kupa Srpske

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Iako je izveo kombinovani sastav u Mrkonjić Gradu, trener Krupe Slobodan Starčević priznao je za naš portal da nije očekivao eliminaciju od prvoligaša Slobode iz Kupa Republike Srpske.

 Slobodan Starčević za MONDO o eliminaciji iz Kupa RS Izvor: Anadolija/Denis Zuberi

Mrkonjićani su u srijedu na svom stadionu "Luke" savladali premijerligaša iz predgrađa Banjaluke poslije preokreta i zasluženo izborili plasman u polufinale najmasovnijeg takmičenja u Srpskoj - 4:2 (1:1).

Krupa je na "Lukama" zaigrala u kombinovanom sastavu, koji je do samog odlaska na odmor kontrolisao dešavanja na terenu, imao prednost i činilo se da iznenađenja neće biti.

"Vrhunski smo odigrali prvih 44 minuta, imali vođstvo golom Ozrena Perića. Osim toga, propustili smo i tri odlične šanse da završimo posao oko plasmana u dalje takmičenje i potom je uslijedila kazna poslije naše greške", rekao je Starčević u izavi za naš portal.

SASTAV KRUPE U MRKONJIĆ GRADU

Jovan Kutić, Dragan Vuković, Nemanja Damjanović, Nemanja Vidović, Stojan Maksimović, Ajdin Redžić, Srđan Malinović, Dejan Gavrić, Enis Sadiković, Zoran Marušić i Ozren Perić.

Nakon izjednačenja, Mrkonjićani su "dobili krila" i preokrenuli rezultat na 4:1, da bi u finišu ekipa iz Krupe na Vrbasu preko Slobodana Milanovića uspjela samo da ublaži ubjedljiv poraz.

"Zaigrali smo u malo izmijenjenom sastavu, plan je bio da odmorimo nekoliko igrača pred utakmicu sa Olimpikom u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ali i ovaj tim što je istrčao u Mrkonjić Gradu, trebao je da odgovori zahtjevima ove utakmice".

Starčević je dodao da su domaći fudbaleri samo jedan gol postigli iz neke uigrane kombinacije, dok su preostala tri pogotka isključivi plodovi grešaka njegovih igrača.

"Sloboda je kvalitetna ekipa i izgubili smo zasluženo. Iako smo željeli da ove sezone osvojimo pehar u Kupu Srpske, moraćemo da sačekamo neki drugi put. Razočarani smo, ali to je sport, to je fudbal. Izvućićemo pouke iz ovog poraza i okrenuti se predstojećim prvenstvenim utakmicama koje su ključne za naše ciljeve".

Krupi predstoje tri utakmice do kraja polusezone poslije dva "vezana" poraza od Radnika u Bijeljini i Sarajeva na svom terenu. Najprije će Krupljani da gostuju Olimpiku na 'Otoci', potom dočekuju Široki Brijeg i na kraju gostuju Slobodi na "Tušnju".

Poslije 15 utakmica u Premijer ligi BiH nalaze se na četvrtoj poziciji sa 24 boda, 10 manje od lidera i šampiona Zrinjskog iz Mostara.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

FKB

Proradio inat u nekim fudbalerima Slobode :) garant !

BL

Cudno,takav gigant kao krupa da izgubi u Mrkonjicu...

FKB

@BL Tek ce da gubi seoski projekt

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC