• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop brani Runija zbog pijanstva

Autor mondo.rs

"Ovo sada je najprofesionalnija generacija fudbalera ikada, a oni kojima smo se nekada divili su pili kao smukovi i pušili kao ludi, ali su bili 'pakleni' igrači", kaže nemački trener koji je stao u odbranu kritikovanog Runija.

Kritika za kritikom stiže na adresu Vejna Runija. Kapiten Mančester junajteda prvo je bio na udaru zbog loše forme, a sada i zbog pijanstva.

Naime, posle pobede nad Škotskom (3:0) u kvalifkacijama za Svetsko prvenstvo, Runi je dobio dozvolu da se vrati u klub zbog problema sa kolenom, ali je usput svratio na svadbu, sa koje su sutradan "osvanule" slike na kojima se kapiten Junajteda i nacionalnog tima vidi u pijanom stanju.

Engleski mediji odmah su mu zamerili i nastavili sa napadima, a u odbranu je stao harizmatični trener Liverpula, Jirgen Klop.

"Mogu da kažem da se saosećam sa igračima. Znam da mi živimo svetlim životom, da zarađujemo ogromne pare, ali na kraju - i mi smo, takođe, ljudi. I nas pozivaju na rođendane i razne proslave, na kojima možemo da glumimo i odbijamo pića ili tražimo pušačima da se udalje na 20 metara od nas, ali život ne funkcioniše tako", smatra Klop.

  Zatim je napravio zanimljivo poređenje sa onima koji su nekada bili zvezde svetskog fudbala.

"Ovo sada je najprofesionalnija generacija fudbalera ikada, a oni kojima smo se nekada divili su pili kao smukovi i pušili kao ludi, ali su bili 'pakleni' igrači. Danas se to više ne radi. Barem ja ne poznajem takve igrače. Na prošloj Božićnoj zabavi u Liverpulu morao sam da dosipam piće igračima... Siguran sam da je ovo sa Vejnom Runijem malo i preuveličano. Kada stvari nisu savršene, život profesionalnog fudbalera predstavlja se kao katastrofa i na najmanju njegovu grešku", dodao je nemački stručnjak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC