• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tutorić pakuje kofere

Crvena zvezda se odrekla eventualnog obeštećenja u ljetnom prelaznom roku, u zamjenu za skidanje Đorđa Tutorića sa platnog spiska.

 Tutorić pakuje kofere Izvor: MONDO

Završen je treći boravak Đorđa Tutorića u profesionalnom pogonu Crvene zvezde.

Iskusni štoper sa klubom je postigao dogovor o prekidu saradnje, čime je praktično uštedio sebi šest mjeseci čekanja na potragu za novom sredinom.

Njemu je ugovor isticao na kraju sezone, a sada je postao slobodan igrač, što znači da se Zvezda odrekla eventualnog obeštećenja u zamjenu za skidanje Tutorića sa platnog spiska.

"Brzo smo se dogovorili. S obzirom na to da nije bio u prvom planu kod trenera Petrovića, izašli smo mu u susret", rekao je za "Sportski žurnal" Ivan Adžić, sportski direktor lidera Jelen Superlige.

Tutorić u martu puni 27 godina i ima još dosta prostora da napravi karijeru u inostranstvu. Njegov prvi pokušaj, prije dve godine, završio se neuspjehom pošto turski Kodžaeli jednostavno nije ispunjavao obaveze iz ugovora.

Iako je počeo sezonu kao standardni prvotimac, Tutorić je ubrzo platio ceh za neke poraze na evropskoj sceni, prvenstveno za onaj od Slavije u Pragu. Poslije toga su u paru centarhalfova najčešće igrali Slavoljub Đorđević i pojačanje iz Čukaričkog, Milan Vilotić, a prva alternativa bio je Vujadin Savić.

Ivan Adžić naglasio je i da transfer Vladimira Bogdanovića u ruski Saturn ni izbliza nije gotova stvar, kako je predstavljeno u pojedinim medijima.

"Sad kad je objavljeno ime kluba, ne bi me začudilo da neko pokvari čitav posao. Daleko je sve to od realizacije".

Nema još ni adekvatne ponude za Pavla Ninkova, procjena je da će zainteresovani klubovi čekati do pred kraj prelaznog roka (31. januara) da bi napravili konkretnije poteze. Zvezda na pripreme u Antaliju kreće 1. februara.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC