• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter daje 50 miliona evra za Simeonea

Autor Anadolija

Nije nikakva tajna da bi Simeone rado prihvatio poziv iz Intera, gdje je proveo dio svoje igračke karijere, a nedavni dolazak u Milan govori da spekulacije nisu neutemeljene

Milanski Inter, prema navodima italijanskih medija, spreman je isplatiti čak 50 miliona evra Atletiko Madridu, kako bi ovaj španski klub pustio svog trenera Diega Simeonea prije isteka njegovog ugovora.

Nije nikakva tajna da bi Simeone rado prihvatio poziv iz Intera, gdje je proveo dio svoje igračke karijere, a nedavni dolazak u Milan govori da spekulacije nisu neutemeljene.

Kada su ga italijanski novinari upitali da li je došao na pregovore sa Interom, kratko je odgovorio: “Nikada se ne zna.“

Lokalni mediji ističu kako su kineski vlasnici Intera, grupacija Suning, spremni izdvojiti 50 miliona evra kako bi Simeonea što prije doveli u klub. Njegov ugovor sa Atletiko Madridom nedavno je sporazumno skraćen za dvije godine i sada važi do 2018.

Interov novi trener Stefano Pioli prošle nedjelje je potpisao ugovor do juna 2018. godine, što znači da je sve spremno za Simeoneov dolazak na Đuzepe Meacu tada. No, italijanski mediji predviđaju da bi se to moglo desiti godinu dana ranije.

Pioli će svoj debi na klupi Intera imati u velikom gradskom derbiju protiv Milana, koji se igra sutra uveče sa početkom u 20.45 sati. I pred Simeoneom je ovog vikenda izazov gradskog derbija. On će sa svojim Atletikom večeras u 20.45 sati na Visente Kalderonu ugostiti Real Madrid.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC