• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučki treneri zadovoljni derbijem na "Tušnju"

Autor mondo.ba

Poslije "ludnice" u Tuzli, gdje je Zrinjski imao 0:3 i na kraju umalo ostao i bez jednog boda protiv Slobode (3:3), Vlado Jagodić i Vinko Marinović konstatovali su da su zadovoljni podjelom bodova u 16. kolu Premijer lige BiH.

 Vlado Jagodić i Vinko Marinović nakon Sloboda - Zrinjski 3:3 Izvor: MONDO/Samir Cacan

"Plemići" su šampionski igrali protiv Slobode i stekli ogromnu prednost od 0:3, ali na krilima Banjalučanina Aleksandra Subića, koji je bio strijelac i dvostruki asistent, Sloboda je uspjela da se vrati i ostane neporažena na "Tušnju" - 3:3 (0:2).

POVEZANE VIJESTI

Trener Tuzlaka, banjalučki stručnjak Vlado Jagodić mogao je samo da "aplaudira" svojim izabranicima na impresivnom povratku u utakmicu.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

"Na kraju sam zadovoljan kako se sve završilo, ali ne mogu biti zadovoljan prvim poluvremenom. Za drugi dio mogu samo da čestitam igračima, dali su posljednji atom snage. Mi smo poslije loše partije u prvom polušali da smanjimo u nastavku, a primili smo treći gol. Ali, bitno je da smo uspjeli da se 'dignemo' poslije 0:3 i stigli do izjednačenja protiv ekipe kakva je Zrinjski. Sve ostalo je suvišno pričati", izjavio je Jagodić.

Takođe, sportski je čestitao rivalima za koje misli da su bez premca u šampionatu BiH.

"Čestitke i gostujućim igračima, kao i kolegi Marinoviću na velikom uspjehu jer će sigurno osvojiti titulu. Zrinjski je ubjedljivo najjači tim u Premijer ligi BiH", dodao je bivši šef struke Borca.

...
Izvor: SamirCacan/MONDO

Nekadašnji strateg "Velikana iz Platonove" Vinko Marinović, koji s velikim uspjehom sjedi na klupi Mostaraca takođe je na kraju zadovoljan jednim osvojenim bodom pošto je Sloboda u finišu mogla i do trijumfa.

"Igrali smo zaista izvanredno 50 minuta, imali smo 0:3 i onda se dogodila neshvatljiva greška. Sloboda je smanjila i onda se gube sve naše linije. Upali smo u neku dekoncentraciju, znali smo da je domaćin opasan iz prekida, ali eto nismo uspjeli da se odbranimo onako kako smo trebali. Na kraju je završeno 3:3, a kako se u pojedinim trenucima odvijala utakmica, mogli smo i da izgubimo", rekao je Marinović.

Uprkos neshvatljivom padu i remiju, Zrinjski je ostao lider sa 29 bodova, šest više od drugoplasiranog Radnika, dok je Sloboda na šestoj poziciji sa 16 poena.

...
Izvor: YouTube

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Czbl

Eto pa nije namjesteno?!

vultcult

@Czbl czBL ahahahaha Lesinari Novi Beograd !!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC