• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijuf: Džerard je NULA! Rise Dijufu: Ne rise!

Autor mondo.rs

Neočekivana debata o Stivenu Džerardu - jedan bivši saigrač ga napada, drugi je stao u njegovu odbranu. Pročitajte komentare El Hađija Dijufa i Jona Arnea Risea.



Stiven Džerard je iznenadio fudbalski svet odlaskom u penziju!

Ikona Liverpula je odlučila da prestane da aktivno igra fudbal, a veći deo fudbalskog sveta ustao je da mu aplaudira. Ali, ne svi. Za očekivati bi bilo da ga, recimo, kritikuje neko kome je Mančester junajted na srcu, ali ne! Kritika je došla od Džerardovog bivšeg saigrača!

El Hađi Dijuf ispričao je na francuskoj televiziji šta je rekao Džerardu kada je došao u Liverpul i... šokirao je sve, pa i Emanuela Petija, bivšeg francuskog fudbalera.

"Kada sam došao u Liverpul, pokazao sam mu da je ništa. Baš ništa! Pitao sam ga da mi odgovori u kojem to nekom velikom takmičenju (Evropsko prvenstvo, Svetski kup...), ljudi pomisle na njega", rekao je Dijuf.

Peti ga je prekinuo: "Ne dozvoljavam da tako pričaš o Džerardu, on je veliki igrač".

"Ponavljam, ja Džerarda poštujem kao igrača, veliki je igrač, ali je kao čovek NULA i uopšte ga ne poštujem. To sam mu i rekao... Bilo je i onih ljudi, znate dupeuvlakača, koji su išli kod trenera i prenosili šta sam govorio. Sa Džerardom sam otvoreno pričao, kao muškarac sa muškarcem. Zato me nije voleo. Ali, on to nije voleo, nije mogao u oči da me pogleda. Nemojte da zaboravite da kada sam došao u Liverpul, nisam tražio njegov dres. On je tražio dres Senegala za nekog svog prijatelja", ispričao je Dijuf.

U odbranu svog nekadašnjeg kapitena i ovakvih reči Dijufa stao je norveški fudbaler Jon Arne Rise, koji je u Liverpulu igrao sa Dijufom u 2002. do 2005. godine.

Na svom Twiiter nalogu Rise je napisao:

"Dijuf opet nešto priča... ZZZZZ! Kao Džerard se plašio da ga pogleda u oči. Da, da, ta ti je dobra, prikane".



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC