• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Transfer u magli: Vranješ tuži Borac?

Odlazak Stojana Vranješa u rumunski Panduri nalazi se pod upitnikom jer Borac ne želi dio kolača od 75.000 evra da uplati njegovom menadžeru!

 Transfer u magli: Vranješ tuži Borac? Izvor: MONDO

"Niko u obeštećenje neće moći da se ugrađuje i da traži ustupke i procente. Obeštećenje od transfera pripada samo Borcu", izjavio je Radmilo Šipovac, direktor banjalučkog kluba za "Glas Srpske".

Prema njegovim riječima transfer vrijedan 75.000 evra je dogovoren, ali je igračev menadžer Srđan Jeremić tražio svoj dio od 10.000 evra.

"Mi s Jeremićem nemamo nikakav ugovor, niti smo s njim sklapali bilo šta. Ako je on Vranješov menadžer neka od igrača uzme procenat, mi nemamo s tim ništa".

Zbog toga igračev menadžer smatra da Vranješ treba da tuži banjalučki klub i postane slobodan fudbaler, što znači da bi mogao da ode bez odštete.

"U Borcu prave pometnju zbog mizerne sume od 10.000 evra. Transfer će se realizovati tako što će igrač tužiti klub, postati slobodan, a onda Borac neće dobiti ni evro obeštećenja. Za klub sam odradio i transfer Ognjena Vranješa u Crvenu zvezdu u visini od 100.000 evra i nisam uzeo ni evro za sebe", izjavio je Jeremić.

Poslije saznanja da bi Vranješ mogao da tuži Borac i postane slobodan, prvi operativac Banjalučana bio je pomalo razočaran:

"Ako Vranješ na takav način želi da ode iz Borca neka izvoli. To ide na njegov obraz. Vrijeme je da se kurs u klubu promijeni i da klub ne bude oštećena strana. Još jednom ponavljam da oni igrači koji ne budu imali potpisane ugovore na godinu i po neće putovati na pripreme u Antaliju",
podvukao je Šipovac.

Međutim, defanzivcu crveno-plavih Bojanu Petriću, koji u petak igra kontrolni meč za Standard iz Liježa i koji će vjerovatno da potpiše ugovor sa Belgijancima, Borac neće praviti probleme.

"Ukoliko Petrić potpiše ugovor sa Standardom, Borac mu neće praviti probleme, jer se radi o korektnom momku".

Njegovo obeštećenje iznosiće 40.000 evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC