• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naučna fantastika: Za Nejmara 212 miliona evra!?

Autor mondo.rs

Iako je Nejmar produžio ugovor sa Barselonom, engleski mediji tvrde da Mančester junajted priprema neverovatnu ponudu.



Mančester junajted već je oborio svetski rekord u plaćanju jednog fudbalera (Pol Pogba minulog leta), a mediji na Ostrvu tvrde da slavni klub priprema novu "bombu" za leto. Nuklearnu bombu!

Navodno, Žoze Murinjo žarko želi Brazilca Nejmara iz Barselone i spreman je da za njega izdvoji neverovatnih 180 miliona funti (ili 212 miliona evra)!

Sada nam se ova vest čini kao naučna fantastika, mada kada se osvrnemo na letošnji prelazni rok i angažovanje Pogbe, ne smemo da kažemo - ovo se nikad neće dogoditi.

Nejmar je nedavno, pre mesec dana, produžio ugovor sa Barselonom (koja je još u julu objavila tu infotrmaciju!), a dobro upućeni izvori tvrde da Brazilac i klub nisu, trenutno, na istim talasnim dužinama. Junajted, tačnije Murinjo dobro prati dešavanja u španskom fudbalu, a još dok je bio trener Real Madrida poslao je svoje saradnike da gledaju Nejmara koji je tada još bio član Santosa.

Cela priča oko Nejmarovog ugovora sa Barselonom je "mutna", s obzirom da tu postoji i vlasništvo "treće strane", na koju je, inače, UEFA alergična.

Prema saznanjima medija, u novom ugovoru Nejmara sa Barselonom postoji klauzula da se samo minimalno povećava obeštećenje u slučaju odlaska nakon prve godine od potpisivanja ugovora. To je još jedan "adut" u prilog Mančester junajtedu, ali ne samo engleskom klubu.

Uostalom, Nejmarov agent Vagner Ribeiro otkrio je nedavno da su minulog leta i Pari Sen-Žermen i Mančester junajted, bili više nego "zagrejani" za Brazilca. Otkrio je i sume.

"Bio je vrlo blizu Pari Sen Žermena, gde bi godišnje primao 'čistih' 40 miliona evra", rekao je Ribeiro za "ESPN Brazil" i dodao: "Takođe je bio blizu Mančester junajteda, ali je za manje novca ostao u Barseloni, zato što je tako želeo".

Prema njegovim rečima, prvak Francuske bio je spreman da na ime obeštećenja isplati Kataloncima 190 miliona evra, čime bi gotovo dvostruko bio nadmašen svetski rekord, koji drže Pol Pogba (Juventus - Mančester junajted) i Geret Bejl (Totenhem - Real Madrid).

Englezi su izračunali da bi Nejmarova nedeljna plata u Parizu iznosila oko 650.000 funti, dok najbolje plaćenom fudbaleru Premijer lige, Vejnu Runiju, nedeljno "leže" na račun "samo" 260.000 funti.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Valjda ce do tada oterati Posebnog,da ne bacaju pare kao za Pogbu,koji se nada,nada.......

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC