• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović: Krstajić kapiten, Ilić zamjenik

Goran Stevanović je prelomio - kapiten Partizana u nastavku sezone biće Mladen Krstajić, dok će mu zamjenik biti novi-stari fudbaler, Saša Ilić.

 Stevanović: Krstajić kapiten, Ilić zamjenik  Izvor: MONDO

"Krstajić je kapiten, Sale je zamjenik...", poručio je Stevanović iz Antalije, gdje se njegov tim po izmijenjenim metodama rada priprema za nastavak sezone, ujedno i nastavak jurnjave sa Crvenom zvezdom.

U prethodnom dijelu sezone, kapiten je bio Nenad Đorđević, a prvobitno mu je zamjenik bio Almami Moreira, koji je kasnije sklonjen, pa je u zamjenika promovisan Krstajić. Ove zime, klub je odlučio da raskine ugovor sa kapitenom Đorđevićem, koji je proglašen za višak.

Stevanović se osvrnuo na dolazak Saše Ilića, koji je otprilike u to vrijeme bio zvanično predstavljen u Humskoj. Ukoliko završi sve neophodnosti, Ilić bi u subotu ujutru trebalo da otputuje u Tursku i priključi se ekipi.

"Saša (Ilić) se u svakoj konstrukciji uklapao u moju viziju, tako da smo srećni i zadovoljni zbog onoga što će Sale značiti i na terenu i u svlačionici... On je specifičan igrač i Saleta trener mora da hoće, a ako ga nema u viziji, onda bolje da ga ne uzima. Njemu i trener i ekipa moraju da se prilagode, a ja ga jako cijenim i dobro ga poznajem", rekao je Stevanović, kojeg je u Antaliji dočekala prava provala oblaka.

Da li će biti još pojačanja?

"Da prvo pustimo ekipu da odigra jednu ili dvije utakmice, jer prelazni rok traje do 8. februara...", prokomentarisao je "Plavi".

Prvi meč Partizan igra u subotu od 14 časova, protiv rumunskog Brašova.

O Moreirinom odlasku u "jedan tim iz Dubaija"...

"Ima ponudu na stolu, na njemu je da odluči... Ako ostane ovdje, računam na njega naravno. Znate i sami da Partizan živi od toga (prodaje igrača). Nema ničega između redova, Mo ima ponudu i na njemu je da odluči, pa ćemo da vidimo..."

Da li konstatne priče oko odlaska Moreire i Dijare remete tu dvojicu fudbalera?

"Oni su veliki profesionalci i to ne utiče na njih. Ali, znate i sami kakve finansijske poteškoće imamo, to nije nikakva tajna. Teško se igrači prodaju i teška je finansijska situacija. Nema ko ne bi volio da ima Dijaru i Moreiru u ekipi..."

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC