• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Doktor Mo" prihvatio ponudu iz Dubaija

"Moreira je zadovoljan uslovima Al Ahlija, već ih je prihvatio, a i mi smo zadovoljni ponudom iz Emirata", izjavio gensek Partizana Darko Grubor.

 "Doktor Mo" prihvatio ponudu iz Dubaija Izvor: MONDO

Rastanak Almamija Moreire i Partizana se baš primakao.

Pred kraj nedjelje iz Dubaija je stigla zvanična ponuda za organizatora igre crno-bijelih. Nakon nekoliko dana razmišljanja, Portugalac je prihvatio ponudu i već danas bi mogao da napusti pripreme Partizana i vrati se u Beograd, odnosno produži za Ujedninjene Arapske Emirate.

Takođe, i klub iz Humske je zadovoljan, što znači da Moreira neće imati nikakve smetnje da napusti crno-bijele, sa kojima je u prethodne dve i po godine osvojio dve "duple krune" i bio jedan od najboljih igrača u timu.

Moreira bi u Al Ahliju trebalo da ima 50 odsto veća primanja (oko 700.000 evra) nego u Partizanu. Prvih šest mjeseci igrao bi kao pozajmljen igrač, dok bi na ljeto klub iz Dubaija otkupio ugovor od Partizana za 1,2 miliona evra.

"Moreira je prihvatio uslove Al Ahlija", rekao je za Pres menadžer sjajnog plejmejkera Saša Simić.

"Oni su u međuvremenu povećani za 50 odsto u odnosu na one koje ima u Partizanu. Sve je sada na klubovima, još samo oni da se dogovore, a to bi moglo da se dogodi već danas", dodao je Simić.
I u Partizanu, s obzirom na ponuđene uslove, nemaju ništa protiv da njih najbolji igrač u protekle dve godine pojača klub iz Dubaija.

"Moreira je zadovoljan uslovima, već ih je prihvatio, a i mi smo zadovoljni ponudom kluba iz Emirata", izjavio je generalni sekretar Partizana Darko Grubor.

"Moreira bi za početak otišao kao pozajmljen igrač, ali bi bio na platnom spisku Al Ahlija. Spekuliše se cifrom od 1,2 miliona evra kada se govori o obeštećenju, ali ćemo u stvari tek u maju da razgovaramo o visini transfera", objasnio je Grubor i dodao da bi dogovor trebalo da da bude postignut narednih dana.

Moreira ima ugovor sa Partizanom do 2012. godine i godišnja primanja od 450.000 evra.

Šampionski tim polako, ali sigurno se rasipa. Moreira je na dobrom putu da prekine sa pripremama Partizana i preseli se u Dubaiji. Neočekivano, sa crno-bijelima od ove zime ne trenira ni kapiten Nenad Đorđević.

Trener Goran Stevanović se zahvalio iskusnom štoperu, koji sa još nekoliko "otpisanih" igrača trenira u Teleoptiku i čeka ponude.

Kako prenosi "Sportski žurnal" za Đorđevića je zainetresovan španski Betis, koji se u bori za povratak u Primeru i trenutno je na petom mjestu.

Sljedeći koji bi mogao da napusti Partizan je Lamin Dijara.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC