• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brašov posramio crno-bijele

Partizan ubjedljivo poražen u prvoj kontrolnoj utakmici u Antaliji. Rumuni pobijedili 3:0 (2:0).

 Brašov posramio crno-bijele Izvor: MONDO

Ako se po jutru dan poznaje, aktuelnom šampionu Srbije se ne piše dobro. Poslije tri dana boravka u Antaliji, crno-bijeli su odigrali prvu prijateljsku utakmicu i osramotili se.

Brašov ih je savladao ubjedljivo 3:0 (2:0). Više od rezultata trenera Gorana Stevanovića treba da brine igra, koje nije bilo.

Ekipa, koja na polovini rumunskog šampionata zauzima sedmo mjesto, dala je dva gola u prvom poluvremenu (Hadnađi u 11. i Kristesku u 14. minutu), a konačan rezultat postavljen je iz penala u 61. minutu (strijelac Ilješ).

Brašov je poveo pošto je Hadnađi bukvalno prošao kroz Kneževića i Marka Jovanovića, koji je pogriješio i kod drugog gola.

Stevanović je očigledno na početku meča izveo tim koji bi igrao i da danas počinje proljećni dio prvenstva, ako se izuzme Saša Ilić, koji se ekipi priključio u noći između subote i nedelje.

Jasno je i da je Moreira igrao u drugom poluvremenu, jer je njegov odlazak iz Partizana skoro izvjestan. Međutim, da nije bilo "crno-bijele desetke" u drugih 45 minuta, ko zna kakav bi epilog bio. Sigurno je samo da ne bi bio povoljniji po Partizan, a vjerovatno bi pobjeda Brašova bila ubjedljivija.

Stevanović ipak nije zabrinut.

"Idemo dalje... Ovo je tek prva utakmica, mnogo je novih igrača i treba vremena da se uigraju. Pored svega i umor je prisutan, zbog toga je ekipa djelovala sporo, a to sam naročito primjetio u subotu poslije drugog treninga. Nama i nije cilj da odmorimo ekipu za ovakve utakmice, već nastavljamo i sljedećih dana sa po dva treninga dnevno", poručio je Stevanović.

Priliku da poprave utisak crno-bijeli će imati u srijedu kada igraju protiv Rida (Austrija) i u petak protiv Polonije (Poljska).

PARTIZAN (prvo poluvrijeme): M. Božović - Knežević, M. Jovanović, Krstajić, Lomić - Davidov, Petrović, Fejsa, Tomić - Dijara, Kleo.

Drugo poluvrijeme: D. Božović, Kamberović, Knežević (od 75. Krneta), Stanković, Lazevski, Brašanac, B. Ilić, B. Jovanović, Mijić, Moreira, Vašington.

BRAŠOV (prvo poluvrijeme): Minka - Oros, Nuno Diogo, Abrudan, Ezekijas - Kristesku, Maldarasanu, Čipiku, Katalin Munteanu - Sburlea, Hadnađi.

Drugo poluvrijeme: Kajča - Voiku, Nunjo Diogo, Oros, Kristi Jonesku - Roman, Nene, Ilješ, Landauri - Zaharia, Dedu.

(MONDO, foto MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC