• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FA: Arsenal ispao, Siti dobio, Robinjo nesrećan

"Tobdžije" izgubile od Stouka 1:3 u "novom" debiju Sola Kempbela. "Građani" jaki za Skantorp (4:2), a Brazilac najavio odlazak.

 FA: Arsenal ispao, Siti dobio, Robinjo nesrećan Izvor: MONDO

Arsenal je završio učešće u FA kupu u četvrtom kolu. Stouk je kao domaćin pobijedio 3:1. Da "tobdžije" neće mnogo žaliti zbog eliminacije svjedoči podatak da je menadžer Arsen Venger ukazao šansu "drugom timu", koji je pojačao Seskom Fabregasom.

Dvostruki strijelac za Stouk bio je Rikardo Fuler, koji je prvi gol postigao poslije samo 70 sekundi igre. Treći gol za domaći tim bio je djelo Dina Vajtheda.

Brazilac Denilson postigao je utješni pogodak za Arsenal za koji je prvi put poslije četvorogodišnje pauze nastupio i povratnik u klub, Sol Kempbel.

Iskusni defanzivac je prethodni meč za Arsenal igrao 2006. godine u porazu od Barselone 1:2 u finalu Lige šampiona u kome je bio strijelac. Kasnije je napustio ekipu, ali će do kraja sezone ponovo nositi dres Arsenala.

Od najvećih engleskih klubova, takmičenje u FA kupu ranije su završili i Liverpul i Mančester junajted.

Mančester siti nije dozvolio iznenađenje, plasirao se u narednu rundu pobjedom na gostovanju Skantorpu, članu Čempionšipa - 4:2 (2:1).

Gosti su poveli preko Martina Petrova već u trećem minutu, izjednačio je Pol Hejs u 29, ali je u posljednjim trenucima prvog poluvremena Nedum Onuha vratio prednost "građanima".

Zatim je Silvinjo (57. minut) prelijepim golom sa 30 metara uvećao vođstvo Sitija, koje je autogolom smanjio Dedrik Bojata (69). Da u finišu ipak ne bude neizvjesnosti pobrinuo se Robinjo u 84.

Strijelac posljednjeg gola na meču je priznao da će uskoro napustiti Mančester siti.

"Trener je bio veoma iskren i rekao mi da ću igrati svaku drugu utakmicu. Odgovorio sam da me to ne zanima, pošto je ovo godina u kojoj se igra Svjetsko prvenstvo", istakao je 25-godišnji Brazilac.

"Treneri u Evropi se odluče sa jednu formaciju i samo ti kažu da igraš u njoj. Nije bitno da li si nizak ili visok", naveo je Robinjo, koji je u Evropi igrao i za Real iz Madrida.

Robinjo je kazao i da će pri izboru sljedećeg kluba voditi računa o finansijskim detaljima ugovora, ali da oni neće biti presudni.

"Finansijski momenat je važan, ali želim i da budem srećan", zaključio je Brazilac.

(agencije, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC