• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukelja i Vukobratović zvanično u Borcu

Ljubiša Vukelja i Dragomir Vukobratović potpisali su jednoipogodišnje ugovore sa banjalučkim Borcem.

 Vukelja i Vukobratović zvanično u Borcu Izvor: MONDO

Vukelja (26), koji je nekad bio velika nada srpskog fudbala, u Borac je stigao iz mađarskog Vašaša, a u Borcu je već bio prije dvije godine kao pozajmljeni igrač Vojvodine, ali je zbog povrede odigrao samo jednu utakmicu u crveno-plavom dresu.

U karijeri je još nastupao za Partizan, grčki Etnikos i mađarski Vašaš, dok je za mladu reprezentaciju Srbije odigrao pet mečeva i postigao sedam golova.

Vukobratović (21) je, kao i Vukelja, karijeru počeo u Vojvodini. Poslije "lala" put ga je odveo u Voždovac, a 2008. godine je došao u Crvenu zvezdu na poziv tadašnjeg sportskog direktora Gorana Bunjevčevića. Nije su dugo zadržao na "Marakani", odigrao je dva meča, pa je prošlu sezonu proveo u Inđiji.

"Poslije Mladena Bojića i Bojana Puzigaće, saradnja je dogovorena i sa Vukeljom i Vukobratovićem. Ovo nije konačan spisak pojačanja, još nam trebaju dva kvalitetna fudbalera i jedan pouzdan čuvar mreže", izjavio je direktor Borca Radmilo Šipovac za "Glas Srpske".

Po svemu sudeći, u dresu Borca ostaće i standardni štoper u minuloj jeseni Bojan Petrić, koji se vraća iz Belgije, gdje nije potpisao ugovor sa Standardom iz Liježa.

Sa druge strane, Stojan Vranješ definitivno odlazi u rumunskog prvoligaša Panduri, iako je bio pod upitnikom zbog menadžera Srđana Jeremića, koji je tražio dio kolača.

"Dakle, bili smo u pravu i čekamo novac od Rumuna da bude uplaćen. Niko ne može da se ugrađuje u obeštećenja koja pripadaju samo Borcu", zaključio je Šipovac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC