• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Film za crno-bijele: Kako smo pukli od Brašova

Fudbaleri Partizana izblamirani u prvoj pripremnoj utakmici u Antaliji, ali oni nisu previše zabrinuti. Kažu - dolazi sve na svoje.

 Film za crno-bijele: Kako smo pukli od Brašova Izvor: MONDO

"Teške noge", "umor nas je stigao"...Sve te fraze "opravdanja" izgovorili su trener i fudbaleri Partizana poslije sramotnog poraza od rumunskog Brašova (0:3) u prvoj pripremnoj utakmici u Antaliji.

Da su crno-bijeli igrali i stvarali šanse možda im se ne bi imalo ni šta zamjeriti. Ali, ako za 90 minuta stvore jednu polupriliku, onda razloga za kritiku itekako ima. Naivno primljeni golovi samo su još više zatamnili ionako crnu sliku o "igri" Partizana.

Jedina dobra stvar (ako je uopšte ima) jeste to što je Partizan poražen i igrački deklasiran u prvoj pripremnoj utakmici. Dakle, ima vremena za poboljšanja.

Jedini igrač koji je ove zime stigao u Humsku, a kome je trener Goran Stevanović pružio priliku da nastupa od početka susreta je pridošlica iz kulskog Hajduka Aleksandar Davidov.

Trener je njemu i Marku Lomiću dao zadatak da pokrivaju lijevu stranu, ali osim par "proboja" nisu uradili ništa značajnije. Nije bilo nijednog upotrebljivog centaršuta, a upravo je to Stevanović tražio u ovom prelaznom roku - igrače koji bi centaršutevima upošljavali centarfora Klea.

"Za period priprema u kojem se nalazimo teško je bilo očekivati da tempo igre bude jači i da nas lopta više sluša. Noge su nam i dalje teške, dnevno imamo po dva jaka treninga, ali i pored toga mislim da na želji i htjenju ne može da nam se zamjeri. Uvjeren sam da će iz utakmice u utakmicu sve biti mnogo bolje. Primjera radi, Lomiću i meni je ovo bila prvi meč na kojem smo igrali zajedno po lijevoj strani i potrebno je vrijeme da se naviknemo jedan na drugog. Naravno, nikada nije dobro kada se izgubi, makar to bio i kontrolni duel, ali bar smo imali prilike da vidimo šta ne valja i na šta treba da obratimo pažnju u nastavku priprema", izjavio je Davidov.

I drugi novajlija koji je stigao iz subotičkog Spartaka, Predrag Mijić poručuje navijačima Partizana da ne brinu.

"Možda je ovo bilo malo lošije izdanje, ali doći će sve na svoje", rekao je Mijić i dodao: "Dobro se radi i vjerujem da će sve doći na svoje tokom prvenstva".

Poslije treninga u ponedjeljak, Goran Stevanović odveo je igrače u "bioskop", prikazavši im film: "Kako ste pukli od Brašova".

Trener im je pokazivao kadar po kadar, ukazivao na propuste za svakog igrača pojedinačno, a igrači su slušali. Da li su "upili" ono što im je trener govorio, pokazaće naredni dani...

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC