• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zašto crveni? Samo sam mu slomio nos"

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo smatra da je neopravdano dobio crveni karton na meču protiv Malage kada je protivniku slomio nos.

 "Zašto crveni? Samo sam mu slomio nos" Izvor: MONDO

Real je u nedjelju uveče pobijedio Malagu sa 2:0 golovima Ronalda, a on je isključen u 70. minutu jer je laktom udario odbrambenog igrača Malage Patrika Mtiliga i slomio mu nos.

To je drugo isključenje Ronalda od kada je ljetos došao u Real. U decembru je dobio crveni karton jer je na utakmici protiv Almerije namjerno šutnuo protivničkog igrača.

"Svi koji razumiju fudbal znaju da samo želim da igram. Crveni karton koji sam dobio protiv Malage je sramota, ne shvatam zbog čega sam isključen. Za to (udaranje laktom) se ne dobija isključenje, a to ne kažem jer želim zaštitu sudija. U Španiji ima mnogo dobrih stvari, ali ima i loših", rekao je Ronaldo.

Mtiliga će zbog povrede tri nedjelje odsustvovati sa terena, a portugalski reprezentativac rekao je da ne shvata zbog čega su svi preozbiljno shvatili situaciju.

"Morate biti pošteni i sagledati situaciju na pravi način. Nisam htio da ga povrijedim. Vidio sam i ozbiljnije incidente", rekao je Ronaldo.

Generalni direktor Reala Horhe Valdano rekao je da je Ronaldo pokušao da se odbrani od Mtilige, jer ga je igrač Malage vukao za dres.

"Sudija bi trebalo da zna ko šta radi na terenu i čija je namjera da prekine igru. Kada vuku Ronalda za dres on pokušava da se oslobodi, jer uvijek želi da nastavi napad. Ali drugi fudbaleri se poslije duela bacaju na travu i simuliraju prekršaje", rekao je Valdano.

Mtiliga je poslije incidenta prihvatio izvinjenje, ali je rekao da nije očekivao da ga svi kritikuju, jer je on povrijeđen u duelu.

"Iznenađen sam što ljudi mene vide kao negativca. Krvario sam na terenu a kada sam ušao u svlačionicu primijetio sam da mi je slomljen nos", rekao je on.

Ronaldo bi zbog isključenja mogao da bude suspendovan i sa tri utakmice neigranja.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC