• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari: Ne damo Moreiru!

Grobari pokrenuli peticiju protiv prodaje Moreire i poručili upravi: "Moreira je ikona Partizana, dalje ruke od njega!".

 Grobari: Ne damo Moreiru! Izvor: MONDO

Virtuelni "ustanak" navijača Partizana! Grobari su se latili kompjutera i tastatura i zasuli su e-mail adresu uprave crno-bijelih u pokušaju da zadrže u klubu svog ljubimca - Almamija Moreire.

Povodom informacija da je Partizan spreman da proda Moreiru ili "Doktora Moa", kako ga zovu Grobari, domišljati navijači crno-bijelih su pokrenuli online potpisivanje peticije na internetu, a slogan akcije je: "Dalje ruke od Moreire".

U tekstu peticije, navijači Partizana poručuju upravi da se "ne igra" i da ni ne pomišlja na prodaju Moreire "tamo nekom arapskom klubu" ili bilo kom drugom.

"Gospodo iz uprave - predsjednici, sekretari, 'savjetnici', 'koordinatori' (šta god to bilo)! Pokažite da nije sve u novcu i prestanite da se sramotite zbog bijedne cifre! Moreira je ikona Partizana, Moreira za svakog navijača predstavlja nešto uzvišeno, nešto što vi očigledno ne umijete da shvatite. Neke stvari nisu na prodaju - obraz, moral, ljubav! Ili je kod vas sve na tenderu? Almami Moreira je ikona Partizana, Almami Moreira nije na prodaju", navodi se u dijelu teksta peticije.

Da li će Moreira zaista biti prodat klubu iz Dubaija još se ne zna. Generalni sekretar Darko Grubor izjavio je da je Partizan zadovoljan ponudom i da je i Moreira pristao na uslove, ali je vezista demantovao izjavu funkcionera Partizana.

"Kao što sam već rekao, ne znam ništa o prelasku u Dubai. O toj opciji sam čuo, ali ništa zvanično nisam dobio. Ne znam kako Darko Grubor može da kaže kako sam prihvatio neke uslove, kad ih ja nisam ni vidio. Stvarno mi nije jasno zbog čega je to rekao. Čak ne znam ni o kom se klubu radi, pa kako sam onda mogao da prihvatim bilo kakve uslove. Dok se bilo šta zvanično ne dogodi ostajem u Partizanu. Stvarno ne znam šta bih drugo pričao na tu temu", izjavio je Moreira, koji ima ugovor sa Partizanom do 2012. godine.

(MONDO - foto: www.partizan.net)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC