• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferdinand odmah u problemu

Kako okarakterisati fudbalera koji zbog povrede provede tri mjeseca van terena, a onda na prvom meču uradi stvar zbog koje bi mogao biti suspendovan?

 Ferdinand odmah u problemu Izvor: MONDO

Iskusni štoper Mančester junajteda Rio Ferdinand (31) ponio se neodgovorno prema sopstvenom timu, kada je na subotnjem meču Premijer lige sa Halom (4:0) udario laktom Krejga Fagana u borbi za poziciju uoči slobodnog udarca.

Iako je sudija označio Fagana kao krivca i dodijelio mu žuti karton, Fudbalska asocijacija Engleske pregledala je snimak i optužila Ferdinanda za nasilno ponašanje.

Engleski reprezentativac i jedan od najbolje plaćenih fudbalera Junajteda ima rok do srijede uveče da se izjasni o optužbi. Prva mogućnost koju ima je da prihvati krivicu i uz to tri meča suspenzije, a druga da ospori mišljenje FA, u kojem slučaju bi u četvrtak morao na saslušanje.

Ferdinand će u svakom slučaju igrati protiv Mančester sitija, u revanš susretu polufinala Liga kupa. Kaznu bi počeo da izdržava na nedeljnom derbiju sa Arsenalom, na Emiratima, a propustio bi još mečeve Premijer lige sa Portsmutom i Aston Vilom.

Menadžer "crvenih đavola" Aleks Ferguson već nedeljama je prinuđen da "krpi" odbrambenu liniju, pošto su duže vremena pauzirali - ili još uvijek pauziraju - Vidić, Evans, Braun, braća Da Silva, Geri Nevil i Džon O'Šej, koji je zbog povrede noge završio sezonu.

"Veoma je važno na kojem će nivou Rio igrati. Od zdravlja centarhalfova najviše zavise rezultati koje ćemo postići tokom proljeća", rekao je Ferguson uoči Ferdinandovog povratka u tim.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC