• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maksimović stiže na "Mestalju"?

Autor mondo.rs

Strelac "onog" gola protiv Brazila, trebalo bi da postane igrač Valensije.

Nemanja Maksimović (21), predvodnik i kapiten zlatne generacije "orlića" koja je 2015. godine na Novom Zelandu postala prvak sveta u fudbalu, nastaviće karijeru u španskoj Valensiji, sazanje "Politika".

Maksimović je od prošle sezone igrač kazahstanske Astane, s kojom je igrao i Ligu šampiona, a posle odlične epizode u zemlji koja geografski najvećim delom i ne pripada Evropi, došlo je izgleda vreme da se bivši "učenik" Omladinske škole Crvene zvezde vrati u centar zbivanja – špansku Primeru.

Ipak, ne očekuje ga "ona" Valensija, koja je osvajala trofeje i igrala finala Lige šampiona, već klub koji dugo već pokušava da se trgne iz organizaciono-finansijske krize, ujedno i klub koji prodavajući najbolje igrače "kao na traci" ostaje da kuburi u donjem delu tabele sa, ove sezone, realnom opasnošću i da ispadne.

Na tom putu, Maksimović bi trebalo da pomogne, a poslednje pregovore na "Mestalji" trebalo bi da, prema saznanjima "Politike", obavi njegov menadžer Vladimir Jugović, član čuvene generacije FK Crvena zvezda.

Maksimović je nastupao za FK Gučevo iz Banje Koviljače, potom Loznicu, Crvenu zvezdu, Domžale i potom Astanu.

Maksimović je kao kapiten omladinske reprezentacije Srbije, koju je u to vreme predvodio Veljko Paunović, postigao pogodak u finalu FIFA svetskog prvenstva na Novom Zelandu i to u produžecima za najveći uspeh našeg reprezentativnog fudbala od osamostaljenja Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC