• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsednica Valensije: Navijači, oprostite

Autor mondo.rs

Rezultati daleko ispod renomea kluba primorali su prvu damu "slepih miševa" da se obrati navijačima.

Predsednica Valensije, Lajhun Čan, izvinila se navijačima tog fudbalskog kluba za loše rezultate u prethodnih 12 meseci.

Čan, koja predsedava klubom u ime singapurskog vlasnika Pitera Lima, rekla je da je 2016. godina bila teška i zamolila navijače da im oproste.

Valensija je u Primeri ostvarila samo tri pobede iz 15 utakmica i trenutno zauzima 17. mesto, sa istim brojem bodova kao Sporting iz Hihona, koji se nalazi u zoni ispadanja.

Malo toga je polazilo za rukom Valensiji u prethodne dve godine, od kada je Lim kupio španski klub.

"Slepi miševi" su od njegovog dolaska otpustili trenere Nuna Espirita Santa, Gerija Nevila i Paka Ajesterana, ali tim ni pod sadašnjim šefom stručnog štaba, Ćezarem Prandelijem, ne beleži dobre rezultate.

Nekadašnji selektor Italije ekipu je u oktobru preuzeo od Ajesterana. On je na svom debiju ostvario pobedu 2:1 protiv Sportinga, ali je Valensija od tada osvojila ukupno tri boda - upisala je četiri poraza i tri remija.

Poslednji poraz od Real Sosijedada doveo je do toga da nekoliko navijača iskaže nezadovoljstvo šutirajući i udarajući klupski autobus u kome su se nalazili fudbaleri, po dolasku u trening centar.

"Nastavićemo da radimo i tražimo rešenje. U ovom posebnom delu godine želim svima da pošaljem poruku nade, istrajnosti i samopouzdanja za budućnost", rekla je Čan u video-poruci na klupskom sajtu.

Valensija je poslednju titulu prvaka Španije osvojila 2004. godine, a od tada su se na vrhu smenjivali Real Madrid, Barselone i Atletiko Madrid.

Mnogi navijači kluba sa Mestalje su se nadali da će po dolasku novog vlasnika Valensija stati na noge i ponovo početi da pravi uspehe, ali su posle samo jedne dobre sezone rasprodati gotovo svi nosioci igre.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC