• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIGA KUP: Jedan Mančester je morao da prođe

Tridesetčetiri godine Mančester siti čeka na neki trofej u engleskom fudbalu. Moraće da čeka još, jer je tako presudio Vejn Runi!

 LIGA KUP: Jedan Mančester je morao da prođe  Izvor: MONDO

Teško je bilo navijačima Mančester sitija na Old Trafordu u srijedu uveče. Imao je Mančester siti protiv "najmrskijeg" rivala , Mančester junajteda rezultat koji mu je garantovao produžetak, ali...taj Vejn Runi!

Mančester junajted - Mančester siti 3:1 (0:0) u revanš meču polufinala Liga kupa. U prvoj utakmici bilo je 2:1 za "građane".

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU!

Prvo poluvrijeme proteklo je u žustroj igri, na ivici incidenta, a najbolju šansu propustio je doskorašnji "đavo" Karlos Tevez čiji je udarac glavom sjajno odibranio Edvin van der Sar.

A u drugom poluvremenu - spektakl!

Junajted je poveo u 52. minutu golom Pola Skolsa, a u 71. minutu Majkl Kerik donosi novu radost za "crvene đavole". Imao je Junajted tada rezultat za prolaz u finale, njegovi navijači počeli su da razvijaju transparente kojima su jasno "peckali" svoje suparnike: "34 godine bez trofeja", pisalo je na jednom od njih.

Upravo toliko godina Mančester siti nije osvojio nijedan trofej u Engleskoj, a posljednji put to je bilo upravo u Liga kupu protiv Njukasla. A već gotovo tri decenije navijači koji vole Mančester siti čekaju na neko finale...

Nadu u to ulio im je novi ljubimac - Karlos Tevez. Samo pet minuta poslije drugog gola Junajteda, Tevez je spoljnim dijelom košačke uspio da prevari Van der Sara.

Utakmica je išla u produžetak, ali Vejn Runi je ponovo bio heroj Junajteda. U drugom minutu sudijske nadoknade, poslije kornera, je iz neposredne blizine ubacio loptu u mrežu, za neopisivo slavlje navijača Junajteda.

U finalu Liga kupa igraće Aston Vila i Mančester junajted.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC