• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Golubovi" u Tunisu sa pojačanjem iz Partizana

Fudbaleri Spartaka provešće dvije nedelje u Tunisu. Na pozajmicu do kraja sezone došao bek crno-bijelih, Siniša Stevanović.

 "Golubovi" u Tunisu sa pojačanjem iz Partizana Izvor: MONDO

Spartak je prijatno iznenadio prošle jeseni. Povratnik u društvo najboljih prikazao je dobre igre, naročito protiv "najvećih" rivala, i zasluženo zauzeo peto mjesto na polovini superligaške trke.

"Golubovi" iz Subotice u četvrtak lete na jug, u toplije krajeve. Igrači pod komandom trenera Zorana Milinkovića pripremaće se u naredne dvije nedelje u Tunisu gdje će odigrati četiri prijateljske utakmice.

U avionu će biti i četvorica pojačanja, među kojima je sigurno najveće desni bek Partizana, Siniša Stevanović, koji će za Spartak igrati kao pozajmljen igrač do kraja sezone.

"Novi klupski drugovi su me izuzetno prihvatili, a atmosfera za rad je sjajna, uz odličnog trenera i čovjeka kao što je Milinković. Pripreme su dosta teške, ali to je uslov da na proljeće budemo pravi. Daću sve od sebe da uzmemo bar bod više nego jesenas. Ovo je inače sredina u kojoj čovjek može da se opusti i fokusira samo na fudbal", rekao je Stevanović.

Tako je nastavljena saradnja Spartaka i Partizana, koji je ove zime doveo napadača Predraga Mijića, upravo iz Subotice.

Još jedan izdanak Partizanove škole je stigao u Spartak. Ofanzivni vezista Marko Adamović (18) je do sada igrao za Jedinstvo iz Uba. Takođe, došli su i defanzivac Marko Veselinović (23) iz Radničkog iz Sombora i napadač Novog Sada, Srđan Vukajlija (21).

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC