• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povratak Saleta Stanojevića u srpski fudbal?

Autor mondo.rs

Nekadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević, navodno, najozbiljniji kandidat za preuzimanje Mlade reprezentacije Srbije.

 Aleksandar Stojanović kandidat za selektora mlade reprezentacije Srbije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Da li će se Aleksandar Stanojević vratiti u srpski fudbal, iako je posle svega što mu je srpski fudbal "priredio", želeo da se od njega odmori?

SOS Kanal je objavio saznanje, tačnije novinar Nebojša Petrović, da je Sale Stanojević na "pol-poziciji" ili najozbiljniji kandidat da bude novi selektor Mlade reprezentacije Srbije. To mesto ostalo je upražnjeno iznenadnim odlaskom Tomislava Sivića.

Stanojević je otišao iz FK Partizan, samim tim i iz srpskog fudbala 13. januara 2012. godine. Dakle, pre gotovo četiri godine. Stanojević je sa Partizanom u prvoj godini osvojio titulu, za koju su se crno-beli izborili u direktnom duelu sa "večitim rivalom". Naredne godine Partizan je sa Stanojevićem osvojio "duplu krunu". Igrao je Partizan i grupnu fazu Lige šampiona.

Međutim, Stanojević je, uprkos protivljenju navijača, smenjen sa trenerske pozicije, bolje reći najuren je odlukom nekadašnjeg rukovodstva, predvođenog Draganom Đurićem. Smenjivanju je prethodila sramna eliminacija od irskog Šamroka, ali su mnoge druge stvari uticale na to da se Stanojević, bukvalno sam, uz podršku samo navijača i Mladena Krstajića, tadašnjeg sportskog direktora, bori za istinu u klubu i sam klub.

Nije uspeo, pa je otišao u inostranstvo.

Stanojević je posle Partizana otišao u Kinu, a zatim je bio trener izraelskog Makabija iz Haife, da bio se potom vratio na Daleki istok, u Peking enterprajz.

Zanimljivo, Stanojević je pre dve godine figurirao čak i za selektora A tima Srbije, ali je prednost tada dobio Siniša Mihajlović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC