• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rekreativo u novoj opremi

Banjalučki fudbalski klub "Rekreativo" bogatiji je za vrijednu sportsku opremu, koju mu je donirala Banjalučka pivara.

 Rekreativo u novoj opremi Izvor: MONDO

Na stadionu "Dr Nele Karajlić" u Banjaluci igračima i upravi "Rekreativa" uručena je garnitura dresova i nekoliko fudbalskih lopti.

"Jedan od ciljeva Banjalučke pivare kao društveno odgovorne kompanije jeste da izađe u susret lokalnim sredinama i pruži podršku lokalnim fudbalskim klubovima, kao što je fudbalski klub Rekreativo iz banjalučkog naselja Česma", izjavila je Milka Trubarac, PR menadžer Banjalučke pivare.

Ona je dodala da su svjesni da mnogi klubovi rade u teškim uslovima i da će im ovakva vrsta pomoći u vidu sportske opreme biti od velikog značaja, te da je ovo odličan vid promovisanja i unapređenja sportskih aktivnosti.

"Ovo je samo jedan od vidova pomoći lokalnim sredinama, jer će Banjalučka pivara i u narednom periodu obratiti pažnju na pomoć lokalnom stanovništvu", - rekla je ona.

Predsjednik fudbalskog kluba Rekreativo, Aleksandar Grbić istakao je da je ova pomoć izuzetno važna za klub koji egzistira isključivo zahvaljujući sredstvima koje ulažu sami igrači i prijatelji kluba.

"Zahvalni smo Banjalučkoj pivari što je prepoznala naš entuzijazam i odlučila da nam pomogne doniranjem ove sportske opreme. Zbog teške materijalne situacije nismo u stanju da obnavljamo i kupujemo sportsku opremu koliko bismo trebali i zato nam ova pomoć jako mnogo znači", rekao je Grbić.

On je dodao da im je izuzetno drago što su stekli još jednog prijatelja, te da se nadaju da će se ova saradnja nastaviti i u budućnosti i da će zajedno raditi na promociji sporta u Banjaluci.

Fudbalski klub Rekreativo u četvrtak je započeo i pripreme za proljećni dio sezone u Područnoj ligi Banjaluka. Na prozivci se okupila većina od 27 igrača, a već je dogovoreno i odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica sa ekipama iz banjalučke i prijedorske regije.

Fudbalski klub Rekreativo osnovan je u avgustu prošle godine, a počasni predsjednik ovog kluba u novembru je postao frontmen "No smoking orchestra" Dr Nele Karajlić, po kome je nazvan i klupski stadion.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC