• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rio se žalio pa dobio četiri utakmice kazne

Prvotimac Mančester Junajteda Rio Ferdnand kažnjen je sa četiri utakmice neigranja zbog nasilničkog ponašanja na utakmici protiv Stouka.

 Rio se žalio pa dobio četiri utakmice kazne Izvor: MONDO

Disciplinska komisija Fudbalske asocijacije Engleske optužila je Ferdinanda zbog napada na fudbalera Stouka Krega Fagana. On je mogao da prihvati optužbu i dobije automatsku suspenziju na tri utakmice, ili da se žali.

Odlučio se za drugu mogućnost, ali su članovi Disciplinske komisije njegovu odbranu okvalifikovali kao "neozbiljnu" i kaznili ga sa četiri utakmice neigranja.

"Nezavisna komisija je smatrala da je objašnjenje Ferdinanda bilo neozbiljno i zbog toga je odlučeno da minimanla kazna bude povećana za jednu utakmicu", navodi se u saopštenju Fudbalske asocijacije Engleske.

Utakmica protiv Stuoka, koju je Mančester dobio rezultatom 4:0, Ferdinandu je bila prva poslije troipomjesečne pauze zbog povrede leđa, a zahvaljujući uloženoj žalbi, bilo mu je omogućeno da u srijedu igra u revanš utakmici polufinala Liga kupa protiv Mančester Sitija.

Na današnju kaznu štoper Mančestera nema pravo žalbe, pa će propustiti prvenstvene utakmice protiv Arsenala, Portsmuta, Aston Vile i Evertona.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC