• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benitez: NE DAMO Mitrovića

Autor mondo.rs

Menadžer engleskog drugoligaša Njukasla upozorio je potencijalne kupce iz Premijer lige da nema nameru da se odrekne srpskog fudbalera

Aleksandar Mitrović je, uprkos tome što nije standardan među "svrakama", na ceni klubova iz elitnog ranga engleskog fudbala jer ga žele Kristal Palas, Midlsbro i Svonsi.

Ipak, u Njukaslu ne žele da se odreknu njegovih uslova. Rafael Benitez, menadžer tog kluba, jasno je poručio zainteresovanima da neće prodavati nijednog igrača.

"Pričao sam sa Mitrovićem, razume trenutnu situaciju i sve je u redu. Zna da Gejl postiže golove i teško je da ga izbaci iz postave. Već sam govorio, ne razmišljam da prodam nijednog igrača, pa ni Mitrovića. Ipak, nikad se ne zna, ali u ovom momentu nismo raspoloženi za odlaske", rekao je Benitez za "The Shields Gazette".

Mitrović je ove sezone u senci prvog strelca Čempionšipa Dvajta Gejla (17 golova), ali je i pored toga stigao da postigne ukupno pet golova u ligi i FA kupu.

On je u leto 2015. godine stigao na Sent Džejms Park iz Anderlehta za 18 miliona evra, a otprilike isti iznos su sada spremni da plate zainteresovani klubovi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC