• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilotić: Jedva čekamo utakmice

Milan Vilotić ističe da su igrači veoma motivisani na pripremama tako da im loši vremenski uslovi ne smetaju.

 Vilotić: Jedva čekamo utakmice Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedjeljak se sele u Antalju, gdje će nastaviti pripreme za drugi dio sezone. Do polaska u Tursku ostalo je još nekoliko dana rada u Beogradu.

Igrači za sada na najbolji način ispunjavaju sve zadatke koje je ispred njih postavio stručni štab. To je za zvanični sajt crveno-bijelih potvrdio i Milan Vilotić.

"Mislim da za sada sve teče po planu, ispunjavamo maksimalno sve zadatke, imamo sasvim dovoljno motiva da izdržimo jak ritam treninga. Nije nas omeo ni snijeg, prilagođavamo se svim vremenskim uslovima i čekamo odlazak u Antaliju", rekao je defanzivac crveno-belih.

Vilotić smatra da su se posljednja pojačanja dobro uklopila u rad i da će pojačati kvalitet Zvezde u nastavku šampionata.

"Iskusniji smo za zajedničkih šest mjeseci. Imamo i novih igrača koji se barem prema onome što smo vidjeli na treningu odlično uklapaju i sigurno je da ćemo biti kvalitetniji. Naravno, prva prava provjera koliko dobro radimo slijedi nam u Turskoj."

Zvezda će u Antaliji odigrati četiri kontrolna meča. Lider Jelen super lige odmjeriće snage sa Matersburgom, Hirošimom, Liteksom i Lehom.

"Jedva čekamo da vidimo kako sve to što radimo na treninzima izgleda u praksi. Imamo četiri meča u Antaliji, to su sve međunarodne utakmice, želimo da vidmo gdje smo i šta smo. Tamo ćemo da filujemo formu za start prvenstva. Ponavljam, dobro radimo i optimisti smo da ćemo na proljeće ostvariti ciljeve koje smo zacrtali, a to je osvajanje duple krune", zaključio je Milan Vilotić.

Trener Vladimir Petrović konačan spisak putnika za završnu fazu priprema saopštiće u subotu. U toplije krajeve krenuće 25 ili 26 igrača, što zavisi od eventalnih transfera pred kraj prelaznog roka.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC