• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pujo" stiže u Primeru!

Autor mondo.rs

Stevan Jovetić bi svakako napravio više da mu karijera nije bila isprekidana čestim povredama, a najtežu je svakako doživeo u Fiorentini, na "Artemio Frankiju", gde 4. avgusta 2010. pokidao ligamente kolena i pauzirao 290 dana.

Na stadionu koji je "rehabilitovao" mnoge obećavajuće fudbalske karijere koje su u nekom trenutku neplanirano zastale, bivši kapiten Partizana i sadašnji predvodnik reprezentacije Crne Gore, Stevan Jovetić (27), pokušaće da zaigra fudbal kojim je impresionirao Evropu svojevremeno.

Jovetić je, kao fudbaler Intera s kojim se malo računa ove sezone, na korak je od prelaska u Sevilju, izjavio je predsednik španskog kluba Hose Kastro.

"Pričamo o fantastičnom igraču, nadam se da kod nas može da iskaže veliki potencijal koji poseduje i ponovi sjajne partije. Ne volim da pričam o stvarima koje okončane, ali verujem da ćemo postići dogovor", rekao je Kastro za Kadena Kope.

Za sada nije poznato da li će učesnik osmine finala Lige šampiona dovesti crnogorskog napadača na pozajmicu ili trajno, ali postoji želja sve tri strane da se posao uspešno završi. Jovetić kod trenera "nerazura" Stefana Piolija ne dobija priliku, baš kao što je bio slučaj i od Piolijevog prethodnika Franka De Bura, pa deluje da je odlazak u Sevilju pravo rešenje.

Jovetić je ponikao u Partizanu (23 gola, 61 utakmica), a pre Intera (7/32) igrao je u Fiorentini (40/134) i Mančester sitiju (11/39).

Popularni "Pujo" bi svakako napravio više da mu karijera nije bila isprekidana čestim povredama, a najtežu je svakako doživeo u Fiorentini, na "Artemio Frankiju", gde 4. avgusta 2010. pokidao ligamente kolena i pauzirao 290 dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC