• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS izabrao bazu - "orlovi" u Johanesburgu

FSS izabrao bazni kamp reprezentacije Srbije na Mundijalu. "Orlovi" će spavati u hotelu "Sanisajd" u Johanesburgu, a trenirati na obližnjem stadionu.

 FSS izabrao bazu - "orlovi" u Johanesburgu Izvor: MONDO

Fudbalski savez Srbije konačno je izabrao je bazni kamp reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. "Orlovi" će biti smještenu u hotelu "Sanisajd park" u Johanesburgu.

Srpska kuća fudbala obavijestila je Svjetsku fudbalsku federaciju o baznom kampu, čime je započeta procedura i formalnog preuzimanja obog objekta i dobijanja neophodnih potvrda od strane organizatora takmičenja.

Čelnici FSS ništa nisu htjeli da prepuste slučaju, pa su izboru hotela i trening kampa prethodile tri inspekcije od strane srpske delegacije.

Konačna odluka donijeta je na osnovu analize i obavljenih kontrola generalnog sekretara FSS Zoran Laković i menadžera reprezentacije Aleksandra Boškovića, koji se trenutno nalaze u zemlji domaćina Mundijala.

Izabranici Radomira Antića biće smješteni u hotelu koji po svemu odgovara zahtjevima velikog takmičenja, stoji na zvaničnom sajtu FSS.



Hotel "Sanisajd" smješten je u jednom od najljepših dijelova Johanesburga, koji se zove Parktaun. Objekat u kojem će biti smješteni "orlovi" izgrađen je prije nekoliko godina.Od Univerziteta, u okviru kojeg se nalazi stadion za trening, ima oko 15 minuta vožnje.

"Sanisajd" su tokom Kupa konfederacija 2009. godine koristile selekcije Južne Afrike, Brazila i Novog Zelanda, a planirano je da u njemu bude smješten i jedan finalsta Mundijala.

Srbija je će u ovom hotelu boraviti za vrijeme takmičenja po grupama, počevši od 8. juna. Takođe je izvršena i preliminarna rezervacija hotela za vrijeme takmičenja u osmini finala.

Hotel je od Pretorije, odnosno stadiona gdje će se Srbija sastati u prvom kolu sa Ganom udaljen oko 40 kilometara.

Po pravilniku takmičenja, reprezentacije koje se plasiraju u četvrtfinale koristiće transfer hotele u gradovima gdje je predviđeno da se igraju utakmice ove runde.

Grupa D - raspored Srbije.

13. jun (Pretorija): Srbija - Gana
18. jun (Port Elizabet): Srbija - Njemačka
23. jun (Nelspruit): Srbija - Australija

(MONDO - foto: FSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC