• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić odbio kineske milione!

Autor mondo.rs

Dušan Tadić neće stopama Nemanje Gudelja, Džona Obija Mikela, Karlosa Teveza, Oskara i ostalih. Njegov menadžer insistira da će u jedan od najboljih timova Premijer lige.

 Dušan Tadić odbio ponudu iz Kine Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Kineski milioni su u prethodnom periodu privukli veliki broj fudbalera, pa su tamo već otišli Karlos Tevez, Oskar, Džon Obi Mikel, Hulk, Džekson Martinez, pa čak i Nemanja Gudelj.

Zvanično najbolji srpski fudbaler za prethodnu godinu Dušan Tadić nije zainteresovan da Premijer ligu zameni Kinom, a njegov menadžer Zoran Pavlović je za emisiju "Total Soccer" otkrio da je odbijena "basnoslovna ponuda" neimenovanog kineskog kluba!

To je sa svojim pratiocima podelio novinar SOS kanala i kolumnista MONDA Nebojša Petrović, a prema rečima menadžera Tadić će karijeru nastaviti u jednom od pet najboljih klubova iz Engleske.

Dušan je u toku 2016. godine igrao briljantno za reprezentaciju Srbije, ali do tog učinka nije uspevao da dođe u dresu "svetaca" i ima "slabiju statistiku" nego nekih ranijih godina.

Za sada je u Premijer ligi samo na jednom golu i dve asistencije, ali je u prethodnom periodu igrao malo zbog loma nosa na utakmici protiv Velsa - kada je odlučio da ostane na terenu i pomogne saigračima da dođu do pobede.

Videćemo koji je to tim od pet najboljih u Premijer ligi u kom bi se on najbolje snašao?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC