• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: I Mojsov u avionu za Antaliju

Posljednje pojačanje Vojvodine pred put u Antaliju, štoper iz Makedonije, 23-godišnji Danijel Mojsov.

 VOJVODINA: I Mojsov u avionu za Antaliju Izvor: MONDO

U avionu za Antaliju, kojim su fudbaleri Vojvodine otputovali na pripreme, svoje mjesto bukirao je i Makedonac Danijel Mojsov.

Dosadašnji štoper ekipe Makedonija Đorče Petrov u petak uveče potpisao je dvoipogodišnji ugovor sa Vojvodinom i on je peti novi igrač koji je ove zime došao u najstarijeg srpskog superligaša.

Najprije je doveden Sadik Adams, napadač iz Gane, zatim Dušan Nestorović iz pljevaljskog Rudara, Nemanja Bilbija iz banjalučkog Borca, iskusni štoper Duško Đurišić, kao i mladi Nikola Mojović iz Sutjeske iz Foče, koji će na šest mjeseci biti ustupljen novosadskom Proleteru.

Danijel Mojsov je rođen u Kavadarcima (Makedonija) 25. decembra 1987. godine, a visok je 190 centimetara. Za reprezentaciju Makedonije do sada je odigrao šest utakmica.

MONDO je već javio da su iskusni napadač Dragan Mrđa i defanzivci Darko Lovrić i Stefan Zogović produžili ugovore sa Vojvodinom.

Do 14. februara Vojvodina će se pripremati u Antaliji i odigrati četiri kontrolne utakmice: protiv slovačke ekipe Košice 2. februara, protiv češke Sigme 5. februara, protiv ukrajinskih Karpata 8. februara i 11. februara rival će biti Temišvar iz Rumunije.

U avionu za Antaliju bili su: Željko Brkić, Aleksandar Kesić, Đorđe Lazović, Slobodan Medojević, Goran Smiljanić, Dejan Karan, Darko Lovrić, Miroslav Vulićević, Naemeka Ađuru, Marselo Pleč, Duško Đurišić, Dušan Nestorović, Mario Đurovski, Nemanja Bilbija, Janko Tumbasević, Sadik Adams, Dušan Tadić, Slaven Stjepanović, Dragan Mrđa, Slobodan Novaković, Vuk Mitošević, Aleksandar Katai, Đorđe Šušnjar, Ognjen Mudrinski, Danijel Faber i Danijel Mojsov.

Dakle, trener Branko Babić više ne računa na Džozefa Kizita i Alina Stojku, otišli su Danijel Aleksić (Đenova) i Mitar Peković (Rusija).

Gruzijac Mihail Hucišvili zbog problema sa srcem ostao je u Novom Sadu radi ispitivanja.

Uoči odlaska u Antaliju, Babić je rekao da ga raduje to što za svaku poziciju u timu ima po dvojicu kandidata, kao i da jedva čeka da vidi kako će se novajlije uklopiti u ekipu, ali i da golobradi poletarci iz Vošine škole pokažu potencijal.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC