• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saul iz ofsajda, Grizman posle 843 minuta

Autor mondo.rs

Atletiko iskoristio svoje šanse i odneo tri boda iz Baskije...

Atletiko Madrid počeo je 2017. pobedom u gostima nad odličnim Eibarom, koji nije imao sreće da postigne makar jedan gol i iz ovog meča možda izvuče nešto više od pozitivnog utiska - 0:2 (0:0)!

Vodeći gol za Atletiko postigao je Saul Nigez u 54. minutu, a konačan rezultat postavio Antoan Grizman 20 minuta kasnije.

Nigez je posle centaršuta Filipea Luisa sa levog boka glavom skrenuo loptu u dalji ugao, ali su sudije tom prilikom previdele da se nalazio u ofsajd poziciji.


Grizman je svoj prvi pogodak u Primeri, još od 2. oktobra i pobede u Valensiji, postigao nakon duplog pasa sa Kevinom Gameirom u kaznenom prostoru. Sjajni napadač prethodno je na terenu proveo čak 843 minuta, a da nije uspeo da zatrese mrežu!

Sada je na sedam golova u nacionalnom šampionatu i teško će dostići 22 iz sezone 2015/16, ali ko zna... Ima još mnogo da se igra!


Atletiko je na prazničnu pauzu otišao u lošem ritmu, sa tri pobede i četiri poraza u poslednjih osam kola, a ako već nije demonstrirao neku impresivnu partiju, u Eibaru je makar došao do važnih bodova u borbi za plasman u Ligu šampiona, koja bi ove godine mogla da bude veoma neizvesna.

Tim Dijega Simeonea trenutno zauzima četvrto mesto sa 31 bodom (Barselona 34, Sevilja 33... Viljareal 29, Sosijedad 29...), ali bi u nedelju uveče mogao da se vrati na šestu poziciju, sa koje je ušao u 17. kolo Primere.

Eibar je siguran u sredini tabele sa 23 boda, mnogo bliži ekipama iz vrha, nego onima koji su trenutno u grupi ugroženih.

Real Madrid je u prvom meču subotnjeg programa deklasirao Granadu, a do kraja dana se sastaju još Las Palmas - Sporting Hihon i Sosijedad - Sevilja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC