• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bane opet među 11, Čelsi lako sa trećeligašem

Autor mondo.rs

"Plavci" se rutinski plasirali u četvrtu rundu najpoznatijeg klupskog kup takmičenja na svetu. Džon Teri isključen sredinom drugog poluvremena.

Branislav Ivanović vratio se u startnu postavu Čelsija prvi put od 24. septembra.

Sa njim u sastavu, ekipa Antonija Kontea savladala je ove nedelje trećeligaša Piterboro junajted 4:1 i rutinski izborila plasman u sledeće kolo FA kupa.

Španski internacionalac Pedro bio je prva zvezda utakmice, jer je postigao dva gola (prvi, u 18. minutu i poslednji u 75), a početkom drugog poluvremena namestio pogodak Brazilcu Vilijanu, za odlučujućih 3:0.

U međuvremenu je mrežu gostiju zatresao i Miši Batšuaiji, dok su gosti postigli utešni gol u 70. minutu, udarcem napadača Toma Nikolsa.

Dugogodišnji kapiten Čelsija Džon Teri takođe je bio član startne postave, ali je sredinom drugog poluvremena bio isključen zbog ovog starta:

Antonio Konte iskoristio je ovaj meč da odmori igrače koji su izneli najveći teret utakmica tokom praznika, pa srpski vezista Nemanja Matić nije bio ni na klupi, a Dijego Kosta i Eden Azar nisu ulazili u igru. Ngolo Kante takođe je bio rezerva, ali je zaigrao umesto Vilijana tek od 74. minuta.



Ovim trijumfom, Čelsi je stao uz rame ekipama koje su već izborile plasman, a među kojima su Arsenal, Mančester junajted, Mančester siti, Hal, Ročdejl, Blekburg, Milvol, Fulam, Lester, Votford, Akrington Stenli...

U sledećem kolu kupa ustanovljenog pre 146 godina učestvovaće 32 ekipe. Žreb će biti održan u ponedeljak, a utakmice će biti zakazane za 27. januar.

Trofej brani Mančester junajted. 

Više o FA Kupu:

Jokan i Fulam pobeđuju

Liverpul nije pobedio Plimut!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC