• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laktaši doveli i Grujića

Nekadašnji reprezentativac BiH Vladan Grujić u proljećnom dijelu Premijer lige BiH braniće boje Laktaša.

 Laktaši doveli i Grujića Izvor: MONDO

Interesantno je da je Grujić bio nekadašnji igrač Borca, ali se ipak odlučio za "fenjeraša" šampionata, a ne banjalučki klub, koji je jesenji viceprvak BiH.

Takođe, iz Borca je u Laktaše prešao i pouzdani defanzivac Siniša Gagula, a novi članovi kluba su i bivši prvotimci kruševačkog Napretka Goran Stojković (igra na poziciji zadnjeg veznog) i golman Bojan Šejić.

O Vladanu Grujiću ne treba trošiti riječi. Svojevremeno je pored Borca igrao i za Crvenu zvezdu, Sarajevo, Keln, bio je i član A reprezentacije BiH.

Nedavno se vratio iz Norveške, gdje je igrao za Mos, i predstavljaće veliko pojačanje za ekipu koju s klupe predvodi njemački stručnjak Tomas Gajs.

Ne treba zanemariti ni Gagulu, koji je minule jeseni, do povrede, bio među boljim pojedincima u timu Borca.

Sportski direktor Laktaša Slobodan Komljenović izjavio je da će u klub doći još dvojica Nigerijaca na preporuku Džej Džej Okoče, i da će njihovim potpisom biti završen prelazni rok.

"Nema sumnje da smo napravili dobar pazar u ovoj zimskoj pijaci, jer nije bila mala stvar dovesti nekoliko kvalitetnih fudbalera iz inostranstva do igrača kalibra kakav je Darko Ljubojević (bivši kapitan Borca)", rekao je Komljenović za "Fokus".

U klub je došlo 16 novih igrača, a napustiće ga zasad deset fudbalera.

NOVI IGRAČI

Golman Dušan Radivojević (došao iz Radničkog Kragujevac), te Goran Popović (Famos), Saša Zečević (Orašje), Aleksandar Vasić (Drina Zvornik), Denis Sari (Vancipor, Turska), Levent Pier Novi (Hatof, Njemačka), Pari Alpenrendzi (Ankaraspor, Turska), Luboa Mukadikada Arven Junior (Kamerun), Dejan Kosić (Župa), Darko Ljubojević i Siniša Gagula (obojica iz Borca), Vladan Grujić (norveški Mos), Zoran Novaković (Crvena zemlja), Goran Stojković, Bojan Šejić (Napredak Kruševac) i povratnik iz BSK-a Vladimir Vuković.

NAPUSTILI KLUB


Boris Savić i Marko Stanojević (otišli u Rad), Siniša Mrkobrada, Aleksandar Njegomirović (Ljubić), Nenad Tanasijević, Miša Petković (Srbija), Vladimir Karalić (Poljska), Ljubiša Drljača (Rudar Prijdor), Darko Raca (ČSK), Nikola Ilić (?).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC