• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bejbi bum zbog pobjede Barse

Veliki broj navijača Barselone prošlogodišnju pobjedu nad Realom proslavio je sa svojim partnerom. Sada su ponosni roditelji "Inijestine generacije".

 Bejbi bum zbog pobjede Barse Izvor: MONDO

Utakmica u kojoj su fudbaleri Barselone deklasirali igrače Real Madrida rezultatom od 6:2 u maju prošle godine dovela je do porasta nataliteta u katalonskoj prijestonici od skoro 50 odsto, rezultat je istraživanja čije rezultate prenose domaći mediji.

Devet mjeseci nakon ubedljivog trijumfa Barse u Madridu i završnog udarca Andresa Inijeste u mrežu vječitih rivala, osoblje porodilišta u Barseloni ima pune ruke posla.

Prema istraživanju koje je sprovela radio stanica COMRadio, broj novorođenih beba, popularno nazvanih "Inijestina generacija", veći je za 45 odsto od prosjeka.

"Kada smo uvidjeli da je došlo do naglog porasta broja porođaja, pokušali smo da pronađemo razlog tome i došli do zaključka da je to rezultat euforije koja je zahvatila navijače nakon pobjede Barse i Inijestinog gola", kazala je predstavnica jednog od porodilišta u izjavi za list "El Mundo".

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC