• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić "pecnuo" Partizan, a o Đurđeviću...

Autor mondo.rs

Generalni direktor Crvene zvezde o kazni UEFA za Partizan: "Ne znaju propise, to nama ne može da se dogodi". Ponovo o nedolasku Uroša Đurđevića, uz poređenje sa Milanom Pavkovom.

 Uroš Đurđević u Partizanu umjesto u Crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Vest da je Partizan izbačen iz UEFA takmičenja nije prošla nezapaženo u taboru "večitog rivala", Crvene zvezde.

Govoreći u intervjuu za navijači sajt "RSB" o broju zaposlenih u svom klubu i sistematizaciji radnih mesta, generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, dotakao se i Partizanove suspenzije.

"Zvezda ima možda desetak viška zaposlenih, a sa druge strane ima manjak visokoobrazovanih ljudi u službi i treba da se pojača u administraciji. Kada vidim kakve greške je napravila administracija Partizana, na osnovu njihovih izjava, o neprepoznavanju funkcionisanja UEFA i samog sistema licenciranja... Kod njih nisu problem bile finansije i njihov nedostatak. Već su imali potpisan reprogram, pa su ga raskinuli, pa potpisali novi. Znači nisu problem bile pare, već nepoznavanje propisa. Znam da to ne može da se dogodi našoj administraciji", izjavio je Terzić.

Tema razgovora bio je i napadač iz "protivničkog tabora", Uroš Đurđević, koji je letos mogao u Crvenu zvezdu, ali je otišao u Partizan.

Zbog dobrih partija koje je mladi fudbaler pružao u prvom delu sezone, navijači crveno-belih počeli su da traže krivca zašto Đurđević nije angažovan, a Terzić tvrdi da razlog njegovog nedolaska nije odluka trenera Miodraga Božovića, kao što mnogi misle.

"Ja jesam razgovarao sa Đurđevićem i jesam hteo da se dogovorim, međutim, nije to baš ni tako bilo da sam se ja dogovorio sa njim, a da ga Grof nije hteo. Ne ide to baš tako pola-pola. Istina je negde između. Umešali su se tu i drugi ljudi, neki menadžeri. On tog dana nije imao menadžera, pa su se posle umešali neki menadžeri i tražili pare za sebe itd. Prema tome, komplikovanija je to priča nego što je predstavljeno u medijima 'Terza se dogovorio sa Đurđevićem, Grof je trebalo da ga pozove i nije ga pozvao'. Nije to baš tako, nego su se malo i promenili uslovi od tog momenta do momenta kada je on otišao u Partizan. Meni je žao što Đurđević nije došao, jer znam da je zvezdaš i mislim da je dobar igrač. Sa druge strane, ima i mnogo razloga da ga ne uzmemo. Bio je u Holandiji, pa nije prošao, pa ga dali u Palermo koji je imao opciju da ga zadrži. Kako to objašnjavate? Imali ga za 'džabe', ali ga nisu hteli", upitao je Terzić nezadovoljne.

Usledilo je zatim zanimljivo poređenje sa novim napadačem crveno-belih, Milanom Pavkovom, koji je nedavno došao iz niškog Radničkog.

"Iako imam dobro mišljenje o Đurđeviću, mislim da takvih profila igrača ima mnogo. Profil igrača kao što je Pavkov nema mnogo. Kostarika, Ekvador, puna Južna Amerika takvog tipa igrača (kao Đurđević). Ovako visokog igrača (kao Pavkov) nema. Meni je sad žao što je Zvezda opterećena titulom i što nema prostora da pusti Pavkova pet, sedam, deset... utakmica da se razigra, jer on je veći talenat od (Dejana) Lekića. Veći kvalitet od Lekića. On zna da igra. Pametan, ima smisao za igru, moćan u skoku, ima brzinu, ima hitrinu. A žao mi je, ne znam koliku će imati minutažu", zaključio je Zvezdin direktor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC