• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi stao u blatu Hala

Najzadovoljniji ishodom zaostale utakmice Premijer lige između Hala i Čelsija (1:1) vjerovatno je menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson.

 Čelsi stao u blatu Hala Izvor: MONDO

Domaćin će žaliti što je ispustio vođstvo i propustio šansu da pobjedi lidera prvenstva, dok će "plavci" razmišljati zašto nisu mogli da nadigraju ekipu iz zone ispadanja i pobjedom odmaknu "crvenim đavolima" četiri boda.

Ovako, Čelsi vodi sa 55 bodova, ispred Mančester junajteda sa 53, Arsenala sa 49, Totenhema sa 42 i Liverpula sa 41 bodom. Mančester siti takođe je osvojio 41 bod, ali iz dvije utakmice manje u odnosu na vodeću petorku.

Stiven Mujokolo donio je Halu 1:0 poslije kornera u 30. minutu. Bio je ubjedljivo najviši u skoku i još jednom pokazao Karlu Anćelotiju da sa igračima mora mnogo da radi na odbrani od prekida.

Od 20 golova koje je Čelsi primio u mečevima Premijer lige, čak 15 je palo iz slobodnih udaraca ili kornera!

Doduše, po tom receptu su u utorak i izjednačili tri minuta prije odlaska na odmor. Didije Drogba krunisao je svoj povratak u tim sa Afričkog kupa nacija tako što je loptu iz "slobodnjaka" sa 18 metara poslao u donji lijevi ugao.

Drugo poluvrijeme donijelo je terensku inicijativu gostiju, ali malo pravih šansi. Hal je odolio, mada osvajanjem jednog boda nije uspio da napravi značajniji pomak na tabeli.

"Tigrovi" zauzimaju 18. poziciju sa 21 bodom, koliko su osvojili Vulvsi, Bolton i Vest Hem (sa po jednom ili dvije utakmice manje).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC