• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldinju provod važniji od derbija

Ronaldinjo novčano kažnjen jer je pred duel sa najljućim rivalom Interom (0:2) nekoliko dana partijao.

 Ronaldinju provod važniji od derbija Izvor: MONDO

Brazilac Ronaldinjo odličnim partijama u dresu Milana ove sezone pokazao je da nije zaboravio da igra fudbal, ali ni neke stare navike van fudbalskog terena.

Uprkos svim upozorenjima uprave Milana zbog prethodnih “grijehova” Ronaldinjo si je opet dao oduška i uživao u noćnom provodu, i to u najnezgodnijem mogućem trenutku - pred duel sa ljutim rivalom Interom.

Rosoneri su nakon serije dobrih rezultata poraženi u pretprošlom kolu u derbiju “La Madonina” rezultatom 2:0 i tako poljuljali svoje šanse da konačno mogu da prekinu dominaciju komšija u Seriji A.

Sam Ronaldinjo nije pružio partiju na očekivanom nivou i čak je u sudijskoj nadoknadi promašio penal, ali nije ni čudo pošto je tokom čitave te nedjelje vodio buran noćni život.

Prema navodima italijanskih medija, Brazilac je tri dana pravio žurke u luksuznom hotelu u Milanu, da bi se nakon nekoliko neprospavanih noći i potrošenih 105.000 evra pojavio u trening centru “Milanelo” u subotu, dan pred derbi.

Nakon što je uprava rosonera saznala za već četvrti prekršaj Brazilca ove sezone odlučila je da ga novčano kazni, a Ronaldinjo će iznos čija visina nije objavljena morati da uplati Milanovu fondaciju.

“Ne želim da komentarišem medijske izvještaje. Na kraju krajeva, riječ je o unutrašnjim odnosima između igrača i kluba”, izjavio je potpredsjednik Milana Adrijano Galijani potvrdivši tako da klub nije više mogao da trpi ponašanje Brazilca.

Ronaldinjo je ranije prošlog mjeseca poslije pobjede nad Juventusom ostao u Torinu i proslavljao trijumf uz sambu, bubnjeve i djevojke, dok se njegova ekipa vratila u Milano.

Brazilac je i jesenas uhvaćen u Parizu kako "luduje" ali mu je uprava Milana, zadovoljna njegovim igrama u nastavku sezone, to oprostila, sve dok se Brazilac ponovo nije “opustio”.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC