• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilbija: Biće još golova!

Banjalučanin Nemanja Bilbija debitovao je pogotkom iz kornera za novosadsku Vojvodinu. "Biće još golova", kaže bivši napadač Borca.

 Bilbija: Biće još golova! Izvor: MONDO

Ovogodišnje pojačanje "lala", krenuo je stopama Dragana Stojkovića Piksija i Dejana Ramba Petkovića, koji su takođe direktno iz ugla pogađali protivničke mreže.

Bilbija je u 23. minutu pripremne utakmice protiv Košica (1:1) direktno iz ugla pogodio suprotne rašlje i doveo Novosađane u vođstvo.

Mladi reprezentativac BiH odigrao je prvih 45 minuta i pokazao da će biti veliko pojačanje za ekipu Branka Sose Babića u nastavku srpskog šampionata.

"Dobro mi je krenulo, ali nadam se da će biti još bolje. Presrećan sam zbog pogotka, ali želim ovakve i u borbi za bodove",
izjavio je Bilbija za banjalučki "Euroblic".

Prema njegovim riječima, cilj novosadskog kluba je da pomrsi račune Crvenoj zvezdi i Partizanu, ali i plasman u evropska takmičenja.

"Treći smo na tabeli zajedno sa OFK Beogradom, a beogradski timovi su odmakli. Vjerujem da ćemo ostati trećeplasirani, mada i u Kupu Srbije imamo šansu da se domognemo trofeja. Partizan jeste rival za respekt, ali nije favorit. Šanse su nam podjednake, ali vjerujem da možemo do finala",
dodao je dvadesetjednogodišnji napadač.

O pripremama u Antaliji...

"Sve je odlično, preostaje nam da vrijedno radimo i ukoliko ne bude povreda, Vojvodina će biti odlična u nastavku Jelen Superlige",
zaključio je Bilbija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC