• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Regionalna liga? Rano je...

Predsjednik Crvene zvezde smatra da je još rano za regionalnu fudbalsku ligu i da je prioritet crveno-bijelih jačanje srpskog fudbala.

 ZVEZDA: Regionalna liga? Rano je... Izvor: MONDO

Svako malo pojavi se priča o formiranju regionalne fudbalske lige po ugledu na košarkašku. Liga nekadašnje Jugoslavije, nesumnjivo, bila je jedna od najjačih u Evropi, ali to su bila druga vremena.

Klubovima ovog regiona svakako su neophodne jače utakmice kako više u Evropi ne bi bili "topovska hrana", ali da li je sazrelo vrijeme za novo okupljanje Crvene zvezde, Dinama, Partizana i Hajduka?

Predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić u pisanoj izjavi za medije smatra da je još rano za regionalnu ligu koju bi činili klubovi iz bivše Jugoslavije i to ne samo zbog bezbjednosti.

"Da bi se takva ideja ostvarila neophodno je da se ispune mnogi uslovi. Bezbednosni uslovi samo jedni od njih. Nama u Crvenoj zvezdi je prioritet srpska liga. Želimo da damo svoj doprinos da naša liga ojača, da se poboljša infrastruktura, da takmičenje bude još neizvjesnije. Želimo jaku srpsku ligu i vjerujemo da to treba da bude prioritetni zadatak za sve u našem fudbalu od Zajednice prvoligaša, preko FSS-a do klubova", istakao je Lukić.

Predsjednik Zvezde je primjetio da se ideja o formiranju regionalne lige pokreće uvek tokom zimske ili ljetnje pauze.

"Moj stav je da se to pitanje uvek pokreće zbog Crvene zvezde jer svi bi hteli da igraju protiv nas. Uostalom, Zvezda je jedini klub sa ovih prostora koji puni stadione", naveo je Lukić, reagujući na izjavu prvog čovjeka zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC